Rendszerüzenet

Ok

Rendben

Mégsem

Tudományos társkeresés

Számos kutatás és dr. Gotthardt Zsóka, a VagyokNeked.hu szakértője is azt vallja, hogy az igazán boldog, jól működő kapcsolat alapja az, hogy olyan párt találjunk, aki hozzánk hasonlóan gondolkodik. A VagyokNeked.hu oldalon, miután kitöltötted a párkapcsolati kérdőívet, algoritmusunk megvizsgálja, hogy a többi társkereső közül kik azok, akik a leginkább hasonlóak hozzád és őket ajánlja neked. Olyan társkeresőket fogsz így látni az oldalon, akikkel a tudományos algoritmus alapján összeilletek.

A párkapcsolati illeszkedési tesztet dr. Gotthardt Zsóka klinikai szakpszichológus, a VagyokNeked.hu szakértője állította össze, felhasználva számos külföldi pszichológus, pszichiáter és kutató, valamint magyarországi szakemberek, elsősorban Dr. Csernus Imre tudományos háttéranyagait is.

Azért tekintjük tudományos társkeresésnek ezt a módszert, mert a kifejlesztett algoritmus összetetten veszi figyelembe a párkapcsolatok működőképessége szempontjából fontos területeket: az alapelveket és értékeket, a családot, a célokat, a munkát és pénzt, a kommunikációt és konfliktuskezelést, a szexualitást, sőt még az életmódot és szabadidőt is.

Szánj rá az idődből és regisztrálj Te is a VagyokNeked.hu online párkeresőre, hogy megtaláld a másik feled!

Belépés tagoknak Elfelejtett jelszó

Add meg az e-mail címed!

Amennyiben a megadott e-mail cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor rövidesen kapni fogsz egy levelet a szükséges teendőkkel. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!
Regisztráció

    Ki vagy:

    Tudj meg többet a VagyokNeked.hu-ról!

    Gotthardt Zsóka

    Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a VagyokNeked párkapcsolati illeszkedés kédőív szerzője, a társkereső oldal szakértője.