Rendszerüzenet

Ok

Rendben

Mégsem

Tudományos társkeresés

Csatlakozz Te is Magyarország első tudományos társkereső oldalához, ahol mi keresünk, Te választasz! A VagyokNeked.hu online párkereső oldalon a párkapcsolati illeszkedési kérdőív kitöltését követően csak olyan társkeresőket mutatunk Neked, akikkel összeilletek. A tudományos társkeresés egy bonyolult algoritmuson alapul, melynek segítségével Hozzád hasonlóakat ajánlunk Neked. Számos kutatás és dr. Gotthardt Zsóka, a VagyokNeked.hu szakértője is azt vallja, hogy az igazán boldog, jól működő kapcsolat alapja az, hogy olyan párt találjunk, aki hozzánk hasonlóan gondolkodik.

Regisztrálj Te is a VagyokNeked.hu tudományos társkeresőre és találd meg a másik feledet!

Regisztrálok
„Mi keresünk, Te választasz” a VagyokNeked.hu online társkereső oldal mottója, ami egyben utal a működésére is.
A párkeresőknek egy párkapcsolati tesztet kell kitölteniük regisztrációkor, melynek alapján kifinomult algoritmusunk a hasonló értékrenddel, világnézettel rendelkező társkeresőket ajánlja egymásnak. Kutatások bizonyítják, hogy két hasonlóan gondolkodó ember könnyebben talál egymásra és boldogabb, kiegyensúlyozottabb kapcsolat kialakítására képes.

Ez a módszer nemcsak gyorsabbá teszi a társkeresést, de előszűri azokat a szintén párra vágyó felhasználókat, akik illenek hozzád.

A párkapcsolati illeszkedési tesztet dr. Gotthardt Zsóka klinikai szakpszichológus, a VagyokNeked.hu szakértője állította össze, felhasználva számos külföldi pszichológus, pszichiáter és kutató, valamint magyarországi szakemberek, elsősorban Dr. Csernus Imre tudományos háttéranyagait is.

Tudományos társkeresés, mert összetetten vesszük figyelembe a párkapcsolatok működőképessége szempontjából fontos területeket. Az algoritmus számításba veszi az alapelveket és értékeket, a családot, a célokat, a munkát és pénzt, a kommunikációt és konfliktuskezelést, a szexualitást, sőt még az életmódot és szabadidőt is.

Ezen paraméterek alapján a tudományos társkereső csak azokat ajánlja ki, akik a megadott korcsoportban legalább 50%-ban összeillenek.

Próbáld ki te is Magyarország első tudományos társkeresőjét, a VagyokNeked.hu online párkeresőjét! Mi keresünk, Te választasz!

Regisztrálj most
Belépés tagoknak Elfelejtett jelszó

Add meg az e-mail címed!

Amennyiben a megadott e-mail cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor rövidesen kapni fogsz egy levelet a szükséges teendőkkel. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!
Elfelejtettem a jelszavam vagy
Regisztráció
Regisztrációdat ismerőseid nem látják! vagy Regisztráció e-mail címmel:

    Ki vagy:

    Tudj meg többet a VagyokNeked.hu-ról!

    Gotthardt Zsóka

    Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a VagyokNeked párkapcsolati illeszkedés kédőív szerzője, a társkereső oldal szakértője.