Rendszerüzenet

Ok

Rendben

Mégsem

Belépés Elfelejtett jelszó

Add meg az e-mail címed!

Amennyiben a megadott e-mail cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor rövidesen kapni fogsz egy levelet a szükséges teendőkkel. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!
%
András Zsolt 55, Tarrós

Szempontok: Összeillés:

Értékek, alapelvek %
Család %
Célok, munka, pénz %
Kommunikáció, konfliktuskezelés %
Szex %
Életmód, szabadidő %

Rólam:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Kor:
55 év
Kit keres:
Nőt
Családi állapot:
Egyedülálló
Gyerek:
Van
Végzettség:
Főiskola
Foglalkozás:
Vállalkozás
Vallás:
Más
Anyanyelv:
Magyar
Beszélt nyelvek:
Angol, Német, Orosz

Külső tulajdonságaim:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Magasság:
180 cm
Testalkat:
Átlagos
Testsúly:
80 kg
Hajszín:
Őszülő
Szemszín:
Barna

Életvitelem:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Sport:
Rendszeresen sportolok
Étkezés:
Mindenevő
Dohányzás:
Nem dohányzom
Alkohol
Ritkán iszom alkoholt
% összeillés
András Zsolt 55, Tarrós
%
András Zsolt 55, Tarrós

Szempontok: Összeillés:

Értékek, alapelvek %
Család %
Célok, munka, pénz %
Kommunikáció, konfliktuskezelés %
Szex %
Életmód, szabadidő %

Magamról:

Bemutatkozásod módosítása sikeres, de kérjük vedd figyelembe, hogy az adatlapodat moderátoraink újra ellenőrzik. Az ellenőrzésig a régi bemutatkozásod lesz látható.
Egy hosszú és nagyon nehéz időszakon vagyok túl. Sokáig kérdéses volt, hogy mi is lesz velem, mi lesz belőlem. Kibírtam. Sikerült egyenesbe jönnöm. Új lakóhely, új munka, új célok. Eljött az ideje egy új kapcsolatnak is. Hogy mit, és hogyan lenne jó, még nem tudom. Többféle elképzelés is van. És szívesen meghallgatom a te elképzeléseidet is. Sem kapkodni, sem erőlködni, sem erőltetni nem fogok semmit. Csak akkor és arra mondok igent, ami mindenkinek jó lesz hosszú távon is. Azt hiszem, ezért nyugodtan megbízhatsz bennem.

Szabadidőm általában ezzel telik:

állatbarát zenekedvelő utazós túrázós olvasgatós napimádó kirándulós húsimádó biciklizős társasági
Mivel lehet a leginkább felvidítani?
Egy kedves mosollyal. Apró figyelmesség. Egy őszinte, szívből jövő harsány nevetéssel. Ha a megfelelő pillanatban a megfelelőt mondod, vagy teszed. Ha jól megérted azt, hogy éppen akkor éppen mire van szükségem. És akkor minden rendben lesz.
Miből állna számodra egy "tökéletes" nap?
Reggel jó sokáig ágyban lustálkodni. Együtt reggelizni. Türelmesen várni, amíg a kávé kifő. Addigis elmerülni egymás tekintetében. Megbeszélni, hogy mi hogyan van, és hogyan lesz. Azután főzni valami különlegeset. Szépen megteríteni. Lassan, élvezettel enni. Pihenni, sétálni, meg-megállni. Csodálni a természetet, a teremtést. Egy kellemes fürdés, egy pihentető masszázs. Élvezni a napsugarakat. Összebújva megnézni a naplementét. Együtt fürdeni. Egymáshoz simul a elaludni.
Mivel lehet Téged kiborítani?
Elég nehéz, de nem lehetetlen. De inkább ne akard kipróbálni...
Mi a hobbid, mit szeretsz csinálni szabadidődben?
Sokminden érdekel. Szeretek táncolni. Társas tánc, salsa, rock and roll, népitáncok. Kórusban énekelek, sokféle zenei műfajt szeretek. Régebben zenéltem, amit mostanában újra szeretnék elkezdeni. Szeretem az állatokat. Szeretek horgászni, biciklizni. Sokat olvasok, és könyvet írok. Szetetnék koncertekre, színházba járni. De nem egyedül. No és az utazás. Sok-sok dolog kimaradt az életemből. Nagyon sok szép helyet szeretnék megnézni. És szeretek autót vezetni, száguldani, menni csak előre!
Mivel foglalkozol? Hogyan kerültél erre a pályára?
Eladással foglalkozom. Eredetileg tanár lettem volna. Azután sokmindent kipróbáltam, megpróbáltam. És még sokminden van, amit nem...
Ha megnyernéd a lottó ötöst, mi lenne az első, amit vennél?
Nem igazán vennék semmit. Azt hiszem, leülnék, és elkezdenék tervezni egy teljesen új életet. Azok a dolgok, amiket megvennék, nem igazán fontos dolgok. Amit igazán meg szeretnék változtatni, az a jövő.

Jellemzésem képekben:

Bezár
Mondj neki valami kedveset!
Mondj neki valami bátorítót!