Rendszerüzenet

Ok

Rendben

Mégsem

Belépés Elfelejtett jelszó

Add meg az e-mail címed!

Amennyiben a megadott e-mail cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor rövidesen kapni fogsz egy levelet a szükséges teendőkkel. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!
%
Sára 49, Szigetszentmiklós

Szempontok: Összeillés:

Értékek, alapelvek %
Család %
Célok, munka, pénz %
Kommunikáció, konfliktuskezelés %
Szex %
Életmód, szabadidő %

Rólam:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Kor:
49 év
Kit keres:
Férfit
Családi állapot:
Egyedülálló
Gyerek:
Van
Végzettség:
Felsőfokú tanfolyam
Foglalkozás:
Alkalmazott
Vallás:
Római katolikus
Anyanyelv:
Magyar
Beszélt nyelvek:
Magyar

Külső tulajdonságaim:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Magasság:
164 cm
Testalkat:
Molett
Testsúly:
73 kg
Hajszín:
Őszülő
Szemszín:
Szürke

Életvitelem:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Sport:
Ritkán sportolok
Étkezés:
Mindenevő
Dohányzás:
Nem dohányzom
Alkohol
Ritkán iszom alkoholt
% összeillés
Sára 49, Szigetszentmiklós
%
Sára 49, Szigetszentmiklós

Szempontok: Összeillés:

Értékek, alapelvek %
Család %
Célok, munka, pénz %
Kommunikáció, konfliktuskezelés %
Szex %
Életmód, szabadidő %

Magamról:

Bemutatkozásod módosítása sikeres, de kérjük vedd figyelembe, hogy az adatlapodat moderátoraink újra ellenőrzik. Az ellenőrzésig a régi bemutatkozásod lesz látható.
Közel az 5. X- hez, ám kívül- belül fiatalos, fitt, spirituális beállítódottságú de "mindenre" nyitott, egészséges életvitelű, megjelenésében is természetes nő vagyok.
3 nagykorú gyermekemmel (és 2 macskával élek együtt, - egyenlőre- speciális okokból, költöző (vidékre) és szakító félben.
Munkám, (Budán, 24/48- ban!) nem túl nagy fizetésem van, azonban nem állok ellent, ha valaki olykor besegít. Persze, "valamit, valamiért" alapon. (Nem feltétlenül és kizárólag a szexre gondolok!

Szabadidőm általában ezzel telik:

zenekedvelő tészta kedvelő színházba járó salátázó olvasgatós mediterrán ízek jó hallgatóság halas, tengeri herkentyűs filmkedvelő véleményvezér
Mivel lehet a leginkább felvidítani?
Nem erőltetett és ízléstelen viccel, valami spontán, őszinte és valóban nekem illő ajándékkal, bókkal. Ha örömet tudok okozni.
Miből állna számodra egy "tökéletes" nap?
Olyan reggelivel kezdődne, amit mindkettőnknek felszolgálnak. Akkor kelnénk, amikor kipihentük magunkat. Séta a természetben, vagy egy hangulatos kisvárosban, faluban. Esetleg páros masszázs. Nem egymást kivételesen. Finom ebéd. Szieszta, 1-2 órás. Találkozás, közös program a családdal, aztán könnyű vacsora. Együtt fürdés, nagy kádban, vagy zuhany alatt. Tartalmas szex, jó alvás, kényelmes ágyban, csöndes, kellemes hangulatban.
Mivel lehet Téged kiborítani?
Azzal, ha hülyének néznek, hazudnak, megaláznak, erőszakosak, csökönyösek, kicsinyesek, számítóak, hisztisek, fellengzősek, egósak, alakoskodóak, manipulatívek velem.
Mi a hobbid, mit szeretsz csinálni szabadidődben?
Írni, zenét hallgatni, táncolni, olvasni, alkotni, szerelmeskedni, együtt lenni a szeretteimmel, filmet nézni, aludni, kirándulni
Mivel foglalkozol? Hogyan kerültél erre a pályára?
Jelenleg portás vagyok, 24/48- ban, Budán. Pszichológiai asszisztens a végzettségem, de voltam pl. ingatlanos is. Reflexologus-therapeuta is vagyok ,(mostanában ritkán masszírozom) spirituális képesítéseim, képességeim is vannak. Művészettel is foglalkozom. Anya és NŐ vagyok.
Ha megnyernéd a lottó ötöst, mi lenne az első, amit vennél?
Lakást mindenkinek. Magamnak, gyermekeimnek (lehet, külön-külön) Volt férjemnek. Valamilyen jó utat, nyaralást. Olyasmiket, amikkel alkotni lehet. Jó ruhákat, ékszereket, sport eszközöket. Autót, sofőrt ; ) Aztán, ha még maradna, befektetnék és adakoznék
Milyen zenét szeretsz?
Minden jót. Klasszikusat, autentikusat
Mi a legrosszabb szokásod?
Hirtelen haragú vagyok, gyakran türelmetlen, olykor figyelmetlen
Mi az a tulajdonság, aminek feltétlenül meg kell lennie a másikban?
Az érzelmek spontán kifejezésre való képessége, belátás, elismerés, jószívűség, jó humor érzék, gyöngédség, optimizmus, türelem, reális önismeret, egészséges önbizalom, tett vágy

Jellemzésem képekben:

Bezár
Mondj neki valami kedveset!
Mondj neki valami bátorítót!