Rendszerüzenet

Ok

Rendben

Mégsem

Belépés Elfelejtett jelszó

Add meg az e-mail címed!

Amennyiben a megadott e-mail cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor rövidesen kapni fogsz egy levelet a szükséges teendőkkel. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!
%
Gábor 72, Öcsöd
Nézd meg Gábor fotóit nagy méretben!

Szempontok: Összeillés:

Értékek, alapelvek %
Család %
Célok, munka, pénz %
Kommunikáció, konfliktuskezelés %
Szex %
Életmód, szabadidő %

Rólam:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Kor:
72 év
Kit keres:
Nőt
Családi állapot:
Egyedülálló
Gyerek:
Nincs megadva
Végzettség:
Középiskola
Foglalkozás:
Nyugdíjas
Vallás:
Nincs megadva
Anyanyelv:
Nincs megadva
Beszélt nyelvek:
Nincs megadva

Külső tulajdonságaim:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Magasság:
170 cm
Testalkat:
Vékony
Testsúly:
Nincs megadva
Hajszín:
Ősz
Szemszín:
Szürke

Életvitelem:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Sport:
Nem sportolok
Étkezés:
Nincs megadva
Dohányzás:
Nem dohányzom
Alkohol
Nem iszom alkoholt
% összeillés
Gábor 72, Öcsöd
%
Gábor 72, Öcsöd

Szempontok: Összeillés:

Értékek, alapelvek %
Család %
Célok, munka, pénz %
Kommunikáció, konfliktuskezelés %
Szex %
Életmód, szabadidő %

Magamról:

Bemutatkozásod módosítása sikeres, de kérjük vedd figyelembe, hogy az adatlapodat moderátoraink újra ellenőrzik. Az ellenőrzésig a régi bemutatkozásod lesz látható.
Nem fényezniakarom magam de komoly és korrekt férfi vagyok amolyan 1000 mester dohány és ital memtes igaz nem vagyok pesti ! Az ilyen férfit ugy szokták illetni , RITKA SZEMÉLYSÉG ! ! Ha felkeltettem érdek lődésedet irj elérhetőséget vagy facebok elérhetőséget !Tisztelőd Gábor.

Számomra a legfontosabb a kapcsolat a bizalom, ezért keresek egy megbízható embert, aki mindig is őszinte és őszinte lesz velem. Szükségem van valakire, akit szeretni tisztelni tudok. Nem vagyok ideális, és természetesen nem gondolom, hogy tökéletes embert találok. Magától értetődik, hogy minden embernek vannak hiányosságai. Szükségem van egy olyan személyre, aki minden szívével szeretni fog. Az igaz nem könnyű megtalálni, de tudom, hogy ha valamit akarsz szívedben, és ha mindent megteszel te is célok és álmok eléréséhez, képes leszel elérni őket, mert boldogságunk a saját kezünkben rejlik.

Régóta vársz valakire,majd rád talál a szerelem.Rózsaszín köd,álomvilág.Azt akarod,hogy mindez soha ne érjen véget.Az elején mindent megteszel,hogy megfelelj,ha kell változol is.Igen!Átváltozol,kivetkőzöl önmagadból,csak azért,hogy megfelelj.Majd te is megpróbálod az illetőt saját ízlésed szerint alakítani.A hibát itt követjük el ! Hiszen alkalmazkodni valóban kell.De nem mindenáron!Ne másnak akarj megfelelni elsősorban,hanem ön magadnak.Találd meg a lelki egyensúlyodat.Ha mindezt megtaláltad,akkor majd nem akarsz mást megváltoztatni és más sem akar majd téged.Ezek után a rózsaszín köd is felszállhat.Nem marad a helyén más,csak színtiszta érzelmek,szeretet és szerelem... A sors dönti el,hogy ki lép be az életedbe,de Te döntesz arról,hogy ki marad. . Nem kell engem se szeretni , se sajnálni, csak megismerni, aztán elfogadni,ha pedig nem tetszik,akkor simán békén hagyni ! Puszi IRJ ELÉRHETŐSÉGET *moderálva*

Jellemzésem képekben:

Bezár
Mondj neki valami kedveset!
Mondj neki valami bátorítót!