Rendszerüzenet

Ok

Rendben

Mégsem

Belépés Elfelejtett jelszó

Add meg az e-mail címed!

Amennyiben a megadott e-mail cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor rövidesen kapni fogsz egy levelet a szükséges teendőkkel. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!
%
Attila 47, Győr

Szempontok: Összeillés:

Értékek, alapelvek %
Család %
Célok, munka, pénz %
Kommunikáció, konfliktuskezelés %
Szex %
Életmód, szabadidő %

Rólam:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Kor:
47 év
Kit keres:
Nőt
Családi állapot:
Egyedülálló
Gyerek:
Nincs megadva
Végzettség:
Egyetem
Foglalkozás:
Szellemi szabadfoglalkozás
Vallás:
Nincs megadva
Anyanyelv:
Nincs megadva
Beszélt nyelvek:
Nincs megadva

Külső tulajdonságaim:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Magasság:
182 cm
Testalkat:
Átlagos
Testsúly:
Nincs megadva
Hajszín:
Őszülő
Szemszín:
Kék

Életvitelem:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Sport:
Rendszeresen sportolok
Étkezés:
Nincs megadva
Dohányzás:
Nem dohányzom
Alkohol
Ritkán iszom alkoholt
% összeillés
Attila 47, Győr
%
Attila 47, Győr

Szempontok: Összeillés:

Értékek, alapelvek %
Család %
Célok, munka, pénz %
Kommunikáció, konfliktuskezelés %
Szex %
Életmód, szabadidő %

Magamról:

Bemutatkozásod módosítása sikeres, de kérjük vedd figyelembe, hogy az adatlapodat moderátoraink újra ellenőrzik. Az ellenőrzésig a régi bemutatkozásod lesz látható.
Attila vagyok, Győrben élek és dolgozom, nyelvtanárként. Pozitív beállítottságú, sokoldalú személyiség vagyok, széles érdeklődési körrel rendelkezem. Keresem a Másik Felem!
Mi a hobbid, mit szeretsz csinálni szabadidődben?
Szabadidőmet igyekszem változatosan tölteni. Szeretem az aktív kikapcsolódást. Szívesen utazom, kirándulok, szeretem a természetet. Szeretek sportolni: elsősorban kerékpározni és síelni, emellett kedvelem a kispályás focit is.
Mivel foglalkozol? Hogyan kerültél erre a pályára?
Nyelvekkel foglalkozom, különféle formában: tanítok, tolmácsolok, fordítok. Angol-német szakos nyelvtanár vagyok, mellette beszélem a spanyol és az eszperantó nyelvet is. Az angolos végzettségemet főiskola és egyetem kombinációjával, a németes végzettségemet főiskolán szereztem. Elsősorban a felnőttképzésben tanítok, viszont mellette vannak egyéb tanításaim is. Időnként tolmácsolok és fordítok is.
Milyen ételeket szeretsz?
Mindenevő vagyok, a legtöbb ételt bármikor szívesen fogyasztom. Ha ki kell emelni kedvenceket, akkor a sajtot tartalmazó fogásokat és a tésztaételeket említeném meg. Szeretem a magyar konyhát, de szívesen eszem olasz, a spanyol, a görög ill. a mexikói konyha ételeit is többek között.
Milyen zenét szeretsz?
A zenében számomra a legfontosabb, hogy jó legyen. Többféle stílust is kedvelek, a könnyű - és a komolyzenét is. Szeretem a jó koncerteket. A könnyű műfajban elsősorban a dallamos rockzenét illetve popzenét szeretem, legyen az hazai vagy külföldi. Egy jó zene kihatással tud lenni a hangulatomra is. Kórusban is énekeltem, így a komolyzene is közel áll hozzám.
Mi a kedvenc sportod és miért?
Nagyon szeretek kerékpározni és síelni. Mindkét sport alkalmas arra, hogy kikapcsoljon és feltöltsön. Szellemi munkát végzek a mindennapokban, emiatt is fontos számomra a rendszeres szabadidősport.

Jellemzésem képekben:

Bezár
Mondj neki valami kedveset!
Mondj neki valami bátorítót!