Rendszerüzenet

Ok

Rendben

Mégsem

Belépés Elfelejtett jelszó

Add meg az e-mail címed!

Amennyiben a megadott e-mail cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor rövidesen kapni fogsz egy levelet a szükséges teendőkkel. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!
Elfelejtettem a jelszavam vagy
%
Anna 72, Érd
Prémium+ előfizetés
Nézd meg Anna fotóit nagy méretben!

Szempontok: Összeillés:

Értékek, alapelvek %
Család %
Célok, munka, pénz %
Kommunikáció, konfliktuskezelés %
Szex %
Életmód, szabadidő %

Rólam:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Kor:
72 év
Kit keres:
Nőt
Végzettség:
Egyetem
Foglalkozás:
Nyugdíjas
Vallás:
Ateista
Anyanyelv:
Magyar
Beszélt nyelvek:
Német

Külső tulajdonságaim:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Magasság:
165 cm
Testalkat:
Molett
Testsúly:
88 kg
Hajszín:
Szőke
Szemszín:
Kék

Életvitelem:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Sport:
Nem sportolok
Étkezés:
Mindenevő
Dohányzás:
Nem dohányzom
Alkohol
Ritkán iszom alkoholt
% összeillés
Anna 72, Érd
Prémium+ előfizetés
%
Anna 72, Érd
Prémium+ előfizetés

Szempontok: Összeillés:

Értékek, alapelvek %
Család %
Célok, munka, pénz %
Kommunikáció, konfliktuskezelés %
Szex %
Életmód, szabadidő %

Magamról:

Bemutatkozásod módosítása sikeres, de kérjük vedd figyelembe, hogy az adatlapodat moderátoraink újra ellenőrzik. Az ellenőrzésig a régi bemutatkozásod lesz látható.
Fiatalos, jó kedélyű, társaságkedvelő vagyok. Szeretek utazni, beszélgetni, olvasni, kézimunkázni, sütni-főzni. Olyan társat keresek, aki nálam idősebb és magasabb, hozzám hasonló tulajdonságokkal és képzettséggel bír, vagy ilyet szeretne, mint én vagyok. Akivel együtt tölthetnénk hátra lévő életünkből még szép napokat, utazhatnánk, színházba járhatnánk és sok minden mást is, amihez kedvünk és még elég erőnk lenne.
Mivel lehet a leginkább felvidítani?
Ha eltűnne minden olyan dolog az életemből, ami feszültséget okoz bennem. De tudok örülni egy kedves szónak is.
Miből állna számodra egy "tökéletes" nap?
Ha mindent meg tudnék tenni, amit reggel megtervezek, legyen az bármi. De az a baj, hogy maximalista vagyok és ha valami nagyon teszik, akkor ott leragadok.
Melyik filmet láttad utoljára? Hogy tetszett?
A szívek hídjai. Ez a kedvencem, szinte minden hónapban megnézem egyszer.
Mivel lehet Téged kiborítani?
Ha valaki ok nélkül megsértődik és ezzel zsarol engem. Ha ok nélkül féltékenyek rám. Ha valaki rám akarja erőszakolni a saját nézeteit és mindenáron a saját elképzelése szerint akar megváltoztatni, vagy ha meghazudtol.
Mi a hobbid, mit szeretsz csinálni szabadidődben?
A hobbim: mindenféle kézimunka, szabás-varrás, imádok mindent, ami textíliából készül. Szeretek a kertben virágokkal , a lakás díszítésével, otthonossá tételével foglalatoskodni. A szabadidőmben olvasok, keresztrejtvényt fejtek, utazom, vagy nagyon szeretem a nyaralások és a csendes "semmittevés" perceit, óráit.
Mivel foglalkozol? Hogyan kerültél erre a pályára?
Már nyugdíjas vagyok, de eredeti végzettségem magyar-történelem szakos tanár volt. Majd az életem során a véletlen úgy hozta, hogy hét év pedagógusi tevékenység után pályát módosítottam és történész-muzeológus lettem. Itt töltöttem el harminchat évet és szereztem tudományos fokozatot is.
Ha megnyernéd a lottó ötöst, mi lenne az első, amit vennél?
Fogalmam sincs, ezen még nem gondolkodtam, mi lenne az első, mert egyébként sok tervem volna. De most, hogy így belegondolok, azt hiszem felülnék egy repülőre és elmennék valahová, ahol mindig meleg van és süt a nap, tenger van és nagy nyugalom.
Milyen ételeket szeretsz?
Szeretek mindent kipróbálni, de azt hiszem az anyukám készítette töltött káposztát, a juhtúrós nudlit és a rántott béka combot szerettem a legjobban. Nagyon szeretem a tejet és minden tejterméket, illetve az ezekkel készült ételeket. Ha más országban vagyok, ott biztos megkóstolom az ottani jellegzetességeket és különlegességeket. Szeretek úgy enni étteremben, hogy sokféléből egy-egy kicsit kóstolni. De gyerek korom óta utálom a sárgarépa főzeléket.
Kit hívnál meg vacsoravendégnek, ha bárkit választhatnál? És miért őt?
A barátaimat és a volt kollégáimat, mert nekik mindegy volt, hogy mit főztem, mindent nagyon szerettek. Örültek, ha zsíros kenyér volt lila hagymával, vagy disznótoros, esetleg kemencéztünk, de szerették a többfogásos szépen terített asztalnál elfogyasztott pezsgős vacsorákat is.
Mi életed legszebb emléke?
Az első nagy szerelmem.
Milyen zenét szeretsz?
Mindenevő vagyok. Szeretek minden zenét, aminek jó a dallama, van ritmusa, szép a szövege, megnyugtat, vagy szórakoztat.
Milyen könyvet olvastál legutóbb?
Mostanában a könyvtáram régi köteteit olvasom újra és fedezek fel bennük sok szépet és érdekeset, amire fiatal koromban idő, vagy tapasztalat hiányában nem tudtam odafigyelni. Most Szabó Zoltán: Cifra nyomorúság kötetének szociológiai írásait olvasom, amely csodálatosan szépen és líraian mutatja be kora társadalmát és a palócok földjét.
Mi a legrosszabb szokásod?
Most hogy már túl vagyok a hetedik ikszen, egyre többször tapasztalom, hogy szórakozott vagyok, s nem tudom, hogy ez rossz szokás-e , vagy a korral jár. A legrosszabb szokásom, azt hiszem, hogy néha rendetlenséget hagyok magam után (igaz magamnak kell később elpakolni, mivel azonban egyedül vagyok, ezt nem rója fel nekem senki).
Ha egy napig bárki lehetnél, ki lennél?
Saját magam, ötven évvel fiatalabban.
Mi a kedvenc sportod és miért?
Már régen nem sportolok. De nagyon szeretem nézni a tévében a téli sportok közül a szánkót és a bobot, a síugrást és a sífutást, meg a triatlont. Nem tudom igazán megmondani, hogy miért. Valahogy egyszerre izgalmas és mégis megnyugtat, talán mert imádom a havas hegyeket. Kedvencem még, ami csak mostanában kezd igazán sportként szerepelni, a táncversenyek, ahol magam is velük táncolok, (gondolatban) és nagyon szeretem a ruháikat nézni, ahogy tánc közben suhan a testük után.
Hol töltötted eddig életed legemlékezetesebb szilveszterét?
Annyi jó szilveszteri bulin voltam, nem tudok választani.
Mi a legkorábbi emléked gyerekkorodból?
Kettő és féléves koromban ülök az utcára néző ablakunkban és várom a diákokat, akik szerettek velem játszani, beszélgetni, meg tréfálni, mert a szomszédunkban volt a gimnázium. A mamám szerint azonban csak a fiúkkal voltam hajlandó szóba állni, különösen eggyel, de az arcára már nem emlékszem.
Ha elhívnának ejtőernyőzni, akkor egyből igent mondanál?
Nem!
Mi az a tulajdonság, aminek feltétlenül meg kell lennie a másikban?
Külső tulajdonságként: legyen nálam magasabb, a testalkata nem különösebben érdekel, de legyen ápolt. Legyen nálam idősebb, de legalább velem egyidős. A belső tulajdonságai között fontos: hogy legyen megértő-alkalmazkodó, udvarias-sármos, legyen humorérzéke, ne legyen magának való, durva, s fogadjon el olyannak, amilyen vagyok. Legyen közös témánk, amiben egyetértünk, politikailag legyünk azonos nézeten, ne legyen bigott vallásos.

Jellemzésem képekben:

Bezár
Mondj neki valami kedveset!
Mondj neki valami bátorítót!