Rendszerüzenet

Ok

Rendben

Mégsem

Belépés Elfelejtett jelszó

Add meg az e-mail címed!

Amennyiben a megadott e-mail cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor rövidesen kapni fogsz egy levelet a szükséges teendőkkel. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!
%
Nelli 46, Budapest, V. kerület

Szempontok: Összeillés:

Értékek, alapelvek %
Család %
Célok, munka, pénz %
Kommunikáció, konfliktuskezelés %
Szex %
Életmód, szabadidő %

Rólam:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Kor:
46 év
Kit keres:
Férfit
Családi állapot:
Egyedülálló
Gyerek:
Van
Végzettség:
Középiskola
Foglalkozás:
Alkalmazott
Vallás:
Római katolikus
Anyanyelv:
Magyar
Beszélt nyelvek:
Német

Külső tulajdonságaim:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Magasság:
172 cm
Testalkat:
Átlagos
Testsúly:
61 kg
Hajszín:
Szőkésbarna
Szemszín:
Kék

Életvitelem:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Sport:
Ritkán sportolok
Étkezés:
Mindenevő
Dohányzás:
Nem dohányzom
Alkohol
Ritkán iszom alkoholt
% összeillés
Nelli 46, Budapest, V. kerület
%
Nelli 46, Budapest, V. kerület

Szempontok: Összeillés:

Értékek, alapelvek %
Család %
Célok, munka, pénz %
Kommunikáció, konfliktuskezelés %
Szex %
Életmód, szabadidő %

Magamról:

Bemutatkozásod módosítása sikeres, de kérjük vedd figyelembe, hogy az adatlapodat moderátoraink újra ellenőrzik. Az ellenőrzésig a régi bemutatkozásod lesz látható.
Még nem lakom Budapesten, de hamarosan munkahelyváltás miatt odaköltözöm. Rendezett anyagi körülmények között élek. Elvált vagyok. Van egy 17 éves lányom. Érzelmes, bújós férfit keresek.
...
Nem tudtam biztosan, bővítem-e ezt a bemutatkozást még. Most megteszem. Egyelőre Csornán élek, de munkahelyváltás miatt áprilisban Budapestre költözöm.
Nem szeretem a gyerekeket. Mármint a sajátomat igen (mondjuk most őt se könnyű :D ), de olyan módon, hogy babakocsikba begügyögjek, semmiképpen.
Ami érdekel, ami a hobbim: ami általában az embereknek, olvasás, rejtvényfejtés, beszélgetés, agyalás, kávézgatás, barátkozás, tanulás, csavargás, utazás, fürdés, wellness, töltődés, kirándulás (ez városnézés nálam inkább, a hegyen-völgyön túrázás annyira nem érdekel), kreatív hobbik, önismeret, emberismeret, férfi-nő kapcsolatok, szex. Nincsenek különleges szabadidős tevékenységeim.
Főleg huszadik századi magyar írókat szeretek olvasni: Németh Lászlót, Szabó Magdát, Moldova Györgyöt. De krimiket is, vagy mostanában Fábián Jankától mindenfélét. Jó lenne, ha olyan embert találnék, aki kb hasonló mértékben művelt, intelligens, olvasott, mint én. Beszélgessünk az Utas és holdvilágról vagy Salinger Kilenc történetéről. Vagy a Két fogolyról. Nem azért, hogy megmutassam, milyen okos vagyok, hanem pont azért, hogy amit én nem értek a szépirodalomból vagy kérdés, beszélgessünk róla. Ajánljon nekem regényeket és én is. Persze lehet, hogy irreális egy kapcsolattól ezt (is) várni.
Párkapcsolatban én... azt hiszem, elég tapadós vagyok. Jó lenne nagyvonalúnak, szabad szelleműnek, lazának, könnyednek lenni, elég teret hagyni a szerelmemnek, de azt hiszem, eddig még soha nem sikerült. Szerintem több ember él, érez hasonlóan, csak esetleg nem ismerik be. Kötődő, érzelmes. Végtelen szeretetigénnyel. Arra gondoltam, hogy nem próbálom magamban ezt erőszakosan megváltoztatni, megnézem, hátha vannak a másik oldalon is emberek hasonló habitussal. Ha azt látom, hogy ezzel mégiscsak elijesztek mindenkit, akkor persze mégis muszáj lesz ezen valamit finomítanom.
Nem nagyon vannak barátaim. Már nem nagyon tudom magam elhelyezni egy skálán, csöndesnek és visszahúzódónak tartom magam, a "barátaim" java része a munkatársaim közül kerül ki, de a társaságra, programokra van igényem, lehet, hogy mostanában már mégis nyitottabb vagyok, mint ahogy címkézni szoktam magam.
Sok holokauszt témájú filmet nézek meg 56-ról szólókat is. Meg egyáltalán, magyarokat. Nem mondom azt, hogy a magyar filmek jók, azt se, hogy a magyar filmek rosszak, egyszerűen ezek érdekelnek.
Azt szeretném, ha a páromnak kb olyan végzettsége lenne, mint nekem. Meg jó lenne az is, ha nagyjából az anyagi javak is egyeznének. De ezt nem igazán meggyőződésből mondom, nem volt még annyi kapcsolatom, hogy igazán kialakult volna a véleményem, ez inkább csak valami belső érzés, hogy így lenne jó.
Zenében a Margaret Islandet szeretem meg a Blahalouisanát meg Péterfy Borit, szerintem ő nagyon szexi. Külföldi zenékből csak annyit ismerek, amennyit a rádiókból elkapok.
A kedvenc szavaim az életszerű és a destruktív, ezeket sokat használom.
Mivel lehet a leginkább felvidítani?
Azt hiszem, azzal, ha megpróbálnak meggyőzni arról, hogy értékes vagyok. Abban az esetben, ha azt gondoltam, elrontottam valamit, esetleg el is rontottam, azt gondolom, összedőlt a világ, akkor szerintem ettől felvidulnék, a támogatástól. Ha valamelyik szerettem meghalna, hát, azt hiszem, akkor hosszú ideig semmi nem vidítana fel.
Miből állna számodra egy "tökéletes" nap?
Ahogy itt többen is írták: a szerelmemmel tölteni egy napot, nem kell sehová sietni stb. De talán még azt se bánnám, ha sietni kell valahová. :)
Melyik filmet láttad utoljára? Hogy tetszett?
A Sherlock és Watson, nem volt annyira jó, de azért végül is vicces. A kádár.komot szívesen megnézném.
Mivel lehet Téged kiborítani?
Nem akarok ilyen lózungokat megfogalmazni, hogy az emberi rosszindulattal meg az ostobasággal stb., helyenként én is rosszindulatú vagy ostoba vagyok a világban, gondolom. Konkrét eseteken húzom fel magam. Ha arra gondolok, hogy valamikori rossz bérlőimmel szemben évek óta végrehajtási eljárás van folyamatban és nem tudom visszaszerezni a pénzem, ezen felhúzom magam. Vagy elkezdek ciccegni, ha valaki úgy ajánlgatja nekem a vallását, hogy én nem is kértem. Vagy ha kéregetnek. Bár végül is csak si
Mivel foglalkozol? Hogyan kerültél erre a pályára?
Egy családias vagy családiasnak mondott cégnél dolgozom 21 éve. Ide általában rokoni összeköttetés útján kerülnek az emberek. Én egy nyelvvizsgával kerültem ide, a cég pedig soha nem tűnt volna fel, ha valaki nem ajánlja a figyelmembe. Szóval mondhatni, véletlenül. Amúgy meg nem véletlenül, mert jelentkeztem. Irodai munka.
Ha megnyernéd a lottó ötöst, mi lenne az első, amit vennél?
Nem vágyom semmire, megvan mindenem. Talán utaznék. Vagy segíteném a családban azt, akinek még nincs meg mindene.
Milyen ételeket szeretsz?
Szerintem mindent. A nagyon zsíros ételek, csülök vagy zsíros pörköltek nem érdekelnek. Ha én döntöm el vagy én választok, jellemzően itthon, akkor inkább hús vagy tészta, a főzelékek meg csak úgy, magában zöldségek annyira nem jönnek be.
Mi életed legszebb emléke?
Van valami, ami sokszor előjön. Egy szerelemmel kapcsolatos kép, bár nem volt akkora szerelem, illetve inkább úgy mondanám, az a férfi nem becsült meg engem annyira, de én, ahogy általában, nagyon beleéltem magam a kapcsolatunkba. Kezdeti ismeretségünk egyik délutánján elmentem hozzá, az ágyán feküdtünk, beszélgettünk, nevettünk, ölelkeztünk. Téli nap volt, kora délután érkeztem, az ágya közel volt az ablakhoz, nem volt behúzva a függöny se. Egyszer csak besötétedett és esett a hó, nagyon szép
Milyen könyvet olvastál legutóbb?
A Freud szeretőjét és Fábián Jankától az Adél és Alizt. Ja, meg húsz év után A gyertyák csonkig égnek-et újra.
Mi a legrosszabb szokásod?
Valamikben nehézkes tudok lenni. Meg annyira kiábrándít a rossz helyesírás, nehezen állom meg, hogy ne tegyem szóvá.
Mi a kedvenc sportod és miért?
Nem sikerült még semmilyen sportot megszeretnem. Kisvárosban bringázom, de ez itt nem menőség meg sportosság, hanem életforma. D
Mi a legkorábbi emléked gyerekkorodból?
Eltört a bokám. Vagy ez, vagy az, amikor vágják le a gipszcsizmát a lábamról. De lehet, hogy csak annyiszor hallottam már, hogy keveredik a saját emlék a mesével. Óvodából már sok mindenkire, sok mindenre, helyzetekre, sztorikra emlékszem, de nem csoda, a gyerekek java részével 12 évet együtt töltöttem az intézményes nevelésben. :D Azért az elég gáz, mikor az óvónénitől én azért kapok cukrot, mert egyszer kivételesen rossz voltam. ;)
Mi az a tulajdonság, aminek feltétlenül meg kell lennie a másikban?
Érzelmes, törekedjen az önismeretre. Lássa be a hibáit, ne mindig és nem 100 %-ban, nem valami tökéletes embert várok, de olyannal, akinek semmi önbelátása nincs, nehéz lenne együttműködni.

Jellemzésem képekben:

Bezár
Mondj neki valami kedveset!
Mondj neki valami bátorítót!