Rendszerüzenet

Ok

Rendben

Mégsem

Belépés Elfelejtett jelszó

Add meg az e-mail címed!

Amennyiben a megadott e-mail cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor rövidesen kapni fogsz egy levelet a szükséges teendőkkel. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!
Elfelejtettem a jelszavam vagy
%
Attila 38, Budapest, XII. kerület
Nézd meg Attila fotóit nagy méretben!

Szempontok: Összeillés:

Értékek, alapelvek %
Család %
Célok, munka, pénz %
Kommunikáció, konfliktuskezelés %
Szex %
Életmód, szabadidő %

Rólam:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Kor:
38 év
Kit keres:
Nőt
Végzettség:
Egyetem
Foglalkozás:
Alkalmazott
Vallás:
Római katolikus
Anyanyelv:
Magyar
Beszélt nyelvek:
Angol, Orosz

Külső tulajdonságaim:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Magasság:
177 cm
Testalkat:
Vékony
Testsúly:
70 kg
Hajszín:
Őszülő
Szemszín:
Zöld

Életvitelem:

A neved moderátori ellenőrzés alatt áll.
Sport:
Ritkán sportolok
Étkezés:
Mindenevő
Dohányzás:
Dohányzom
Alkohol
Ritkán iszom alkoholt
% összeillés
Attila 38, Budapest, XII. kerület
%
Attila 38, Budapest, XII. kerület

Szempontok: Összeillés:

Értékek, alapelvek %
Család %
Célok, munka, pénz %
Kommunikáció, konfliktuskezelés %
Szex %
Életmód, szabadidő %

Magamról:

Bemutatkozásod módosítása sikeres, de kérjük vedd figyelembe, hogy az adatlapodat moderátoraink újra ellenőrzik. Az ellenőrzésig a régi bemutatkozásod lesz látható.
SZŰZ Férfi - A becsületes, jó társ! -net-ről, de főleg rólam:

A szűz férfi: Ami jellemző is rám (a NET-ről)...ami nem (azt töröltem).
Öltözéke választékos, gondosan összeállított, magatartása kifogástalan. Milyen is a Szűz jegyű férfi, ha szerelmes? Talán ki sem derül. Mert olyan visszafogott érzelmeiben, hogy környezete nem is sejti, lelkében VISZONT éppen hatalmas érzelmi vihar tombol. Szerelmét ugyanis nem kiáltja ki országnak, világnak. Érzései csupán rá és a szeretett lényre tartoznak.
Neki van leginkább szüksége a másik visszajelzésére: hogy ugye nem az "érzéketlen irányában" haladnak-e, lehet-e "meglépni" azokat a bizonyos dolgokat (ennek ellenére igenis határozott férfi!).
Nem mindig nyugodtnak, tud igazán és nagyon is szeretni => Csak éppen nem mutatja ki olyan látványosan, nem veri nagydobra, mint egynémely hevesebb vérmérsékletű társa, de Ő is gyakran igen szenvedélyes vérmérsékletű...-ha van is mögötte érzelmi töltés.
Nem túlságosan vidám... de poénos, jó kedélyű. E csillagkép szülötte kicsit talán bátortalanabb: pl..: nem HÓDOLÓ TÍPUS, DE IGEN romantikus természetű, nem várhatók el tőle a holdfényes éjszakákon szokásos szenvedélyes vallomások. A maga bensőséges és nyugodt módján azonban őszinte ragaszkodást érez a szeretett személy iránt.
A Szűz férfi ritkán választ, inkább őt választják ki- de ezért nagyon sokat tesz, és büszkén enged a hódításnak.
Igaz, csak akkor lesz igazi kapcsolat ebből, ha neki is valóban tetszik a leány.
Nem Don Juan, DE AZÉRT forróvérű, ismeri és számos flörtje alkalmával gyakorolja az ügyes elcsábulás különleges és finom művészetét, ám mindenkor bizonyos fokú diszkréció mellett. De nem rohanja le, nem ostromolja hatalmas hévvel, inkább pl.: sétálni viszi. Ő AZÉRT MÁR (még az elején) NEM ANNYIRA alaposan, DE meg akarja ismerni azt, akivel azután majd egy életre szóló kapcsolatra határozza el magát. Elég, ha fogja a kezét, hallgatja a kedvest, és összenéz vele, egyszóval meggyőződik róla, hogy EGYÜTT rezdülnek-e az érzéseik, a gondolataik.
Kívánhat-e ennél többet? Talán igen, de ezt magának is csak vonakodva vallja be. Meglehetősen szégyenlős. Erotikus élete túlságosan gazdag, és erre nagy figyelmet is fordít.
Házasemberként feszültségektől mentes, nyugodt otthonra vágyik, olyasfajta szerződésre, amelynek legfőbb kitételeit a rendről, a becsületességről vallott elvei képezik. Gyakran azonban rosszul választ partnert. Akit ő partneréül választ, azt becsületesen és komolyat akar. Családjának nem lesznek anyagi gondjai, sőt bizonyos fokú kényelemben élhet. Nem kíván sok gyermeket, mégis példás apa, aki az erkölcsiség / korrektség elvei és cselekvési normái szerint él és neveli gyermeke(i)t.
Lehet, hogy kifejezetten szórakoztató vele az együttlét, és biztos, hogy nyugodt életet teremt szeretteinek. Olyan partner számára ajánlható, aki megbecsüli az otthon biztonságát, az érzelmek tisztaságát, a hűséget, és aki a szellemi kalandot, amit a Szűz kínál, egyformán előnyben tartja a szexuális kapcsolatuknál.
A tisztaság és a szűziesség iránti természetes hajlama miatt csak későn házasodik - vagy meg sem nősül -, az agglegénység a legkevésbé sem zavarja.

Jellemzésem képekben:

Bezár
Mondj neki valami kedveset!
Mondj neki valami bátorítót!