Rendszerüzenet

Ok

Rendben

Mégsem

Társkereső üzletembereknek

Csatlakozz Magyarország első, üzletembereknek szánt társkereső oldalához, a VagyokNeked.hu-hoz, ahol mi keresünk, Te választasz!
Szeretnél párkapcsolatban élni, de nem jellemző rád, hogy szórakozóhelyekre jársz, hétköznap is inkább csak üzleti megbeszélések alkalmával mész étterembe és miután este végzel inkább csak sportolsz és pihensz? Társra vágysz, akivel megértitek egymást az üzleti életben is, tudomásul veszi, hogy neked ilyen az életviteled? Nincs időd a hagyományos társkereső irodákra, oldalakra? Akkor a VagyokNeked.hu online párkeresőt Neked találtuk ki! Csak töltsd ki a párkapcsolati illeszkedési kérdőívet, amit mi kielemzünk, majd ezt követően intelligens algoritmusunk segítségével csak olyan társkeresőket mutatunk Neked, akikkel összeilletek.

Regisztrálj Te is a VagyokNeked.hu üzletembereknek szánt társkeresőre és hagyd, hogy mi találjuk meg a párodat!

Regisztrálok
„Mi keresünk, Te választasz” szól a VagyokNeked.hu üzletembereknek szánt társkereső oldal mottója, mely egyben utal a működésére is.

Üzletemberként, üzletasszonyként állandó rohanásban vagy, nincs egy szabad perced sem, pláne arra nincs időd, hogy társkereső oldalakat böngéssz. Mégis vágysz egy társra, akihez esténként odabújhatsz, akit átkarolhatsz egy hosszú nap után, akinek elmesélheted az üzleti meglátásaidat. Dr. Gotthardt Zsóka klinikai szakpszichológussal, a VagyokNeked.hu szakértőjével kidolgoztunk egy 100 kérdésből álló, úgynevezett párkapcsolati illeszkedési kérdőívet, mely a párkapcsolatokat azok működőképessége szempontjából analizálja. Kutatások támasztják alá, hogy csak akkor lehet boldog és működőképes egy kapcsolat, ha a családról, értékekről, célokról, munkáról és pénzről, kommunikációról és konfliktuselemzésről, szexualitásról, valamint szabadidőről és életmódról hasonlóan vélekedtek.
Töltsd ki a tesztet, szánj rá 20-25 percet és hagyd, hogy az algoritmus dolgozzon helyetted! A pszichológusokkal, szociológusokkal és programozókkal közösen kidolgozott módszer csak azokat a párkeresőket mutatja, akikkel legalább 50%-ban hasonlóan gondolkoztok. Ahogy folyamatosan nő a társkeresők száma az oldalon, úgy nőnek az esélyeid arra, hogy minél több hozzád illő társkeresőt mutasson Neked a rendszer.

Ha egyik meeting követi a másikat, éjt nappallá téve dolgozol vállalkozásodon, keresed a jobbnál jobb üzleti lehetőségeket, így kevés időd jut a párkeresésre, akkor regisztrálj a VagyokNeked.hu üzletembereknek szánt társkeresőjére!

Mi keresünk, te választasz!

Regisztrálj most
Belépés tagoknak Elfelejtett jelszó

Add meg az e-mail címed!

Amennyiben a megadott e-mail cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor rövidesen kapni fogsz egy levelet a szükséges teendőkkel. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!
Elfelejtettem a jelszavam vagy
Regisztráció
Regisztrációdat ismerőseid nem látják! vagy Regisztráció e-mail címmel:

    Ki vagy:

    Tudj meg többet a VagyokNeked.hu-ról!

    Gotthardt Zsóka

    Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a VagyokNeked párkapcsolati illeszkedés kédőív szerzője, a társkereső oldal szakértője.