Rendszerüzenet

Ok

Rendben

Mégsem

Társkereső elfoglaltaknak

Szeretnél párkapcsolatban élni, de nincs kedved minden hétvégén szórakozóhelyekre járni, hétköznap munka után már leginkább csak hazamennél és összebújnál kedveseddel? Nem érsz rá hagyományos társkereső irodába menni, vagy online böngészni a kínálatot? Akkor a VagyokNeked.hu online párkeresőt Neked találtuk ki! Nincs más dolgod, mint kitölteni a párkapcsolati illeszkedési kérdőívet, amit mi kielemzünk, majd ezt követően csak olyan társkeresőket mutatunk Neked, akikkel összeilletek.

Ha nem akarsz órákat tölteni az adatlapok nézegetésével, ezt a módszert neked találták ki. Dr. Gotthardt Zsóka klinikai szakpszichológus, a VagyokNeked.hu szakértője, egy 100 kérdésből álló, úgynevezett párkapcsolati illeszkedési kérdőívet állított össze, ami a párkapcsolatokat azok működőképessége szempontjából vizsgálja. A boldog és kiegyensúlyozott kapcsolat hat fontos eleme a következő:

 1. értékek, alapelvek
 2. család
 3. célok, munka, pénz
 4. kommunikáció, konfliktuskezelés
 5. szexualitás
 6. életmód, szabadidő

Miután kitöltötted a tesztet, az algoritmus végigpásztázza a többi társkereső teszteredményét és már csak azokat a társkeresőket mutatja, akikkel a leginkább összeilletek.

Mindössze egyszer kell rászánnod 20 percet az értékes idődből és onnantól minden megy magától! Ha kevés a felesleges időd, egész nap rohansz, mert elfoglalt vagy, akkor mindenképp regisztrálj a VagyokNeked.hu elfoglaltaknak szánt társkeresőjére!

Belépés tagoknak Elfelejtett jelszó

Add meg az e-mail címed!

Amennyiben a megadott e-mail cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor rövidesen kapni fogsz egy levelet a szükséges teendőkkel. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!
Regisztráció

  Ki vagy:

  Tudj meg többet a VagyokNeked.hu-ról!

  Gotthardt Zsóka

  Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a VagyokNeked párkapcsolati illeszkedés kédőív szerzője, a társkereső oldal szakértője.