Rendszerüzenet

Ok

Rendben

Mégsem

Szakértő társközvetítő/társkereső

A VagyokNeked.hu online párkereső oldal egy saját fejlesztésű, szakértői felügyelettel összeállított párkapcsolati illeszkedési kérdőíven alapszik. A 100 kérdésből álló kérdőívet egy összetett és bonyolult algoritmus kielemzi, majd ezt követően csak olyan társkeresőket mutat Neked, akikkel összeilletek. A szakértő társközvetítő tudományos hátterét dr. Gotthardt Zsóka klinikai szakpszichológus állította össze. A doktornő a többi szakember véleményével egybehangzóan azt vallja, hogy az igazán boldog, jól működő kapcsolat alapja az, ha olyan párt találunk, aki hozzánk hasonlóan gondolkodik.

A párkapcsolati illeszkedési tesztet dr. Gotthardt Zsóka, a VagyokNeked.hu szakértője állította össze, felhasználva számos külföldi szakértő pszichológus és pszichiáter, valamint hazai szakemberek, elsősorban Dr. Csernus Imre feljegyzéseit is.

Számos kutatás bizonyítja, hogy két hasonlóan gondolkodó ember könnyebben talál egymásra és boldogabb, kiegyensúlyozottabb kapcsolat kialakítására képesek.

Szakértő társközvetítő, mert összességében veszi figyelembe a párkapcsolatok működőképessége szempontjából fontos területeket. Számba veszi az alapvető értékeket, a családot, a célokat, munkát és pénzt, a kommunikációt és konfliktuskezelést, a szexualitást, valamint az életmódot és szabadidőt is. Szakértőink szerint e módszer gyorsabbá teszi a társkeresést, mivel az algoritmus automatikusan előszűri azokat a szintén párra vágyó felhasználókat, akik illenek hozzád.

Csatlakozz te is a VagyokNeked szakértő társközvetítő oldalához és találd meg a hozzád illő párt!

Belépés tagoknak Elfelejtett jelszó

Add meg az e-mail címed!

Amennyiben a megadott e-mail cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor rövidesen kapni fogsz egy levelet a szükséges teendőkkel. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!
Regisztráció

    Ki vagy:

    Tudj meg többet a VagyokNeked.hu-ról!

    Gotthardt Zsóka

    Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a VagyokNeked párkapcsolati illeszkedés kédőív szerzője, a társkereső oldal szakértője.