Rendszerüzenet

Ok

Rendben

Mégsem

Szakértő társközvetítő/társkereső

Regisztrálj Magyarország első szakértő társközvetítő oldalához, ahol mi keresünk, Te választasz! A VagyokNeked.hu online párkereső oldal egy saját fejlesztésű, szakértői felügyelettel összeállított párkapcsolati illeszkedési kérdőíven alapszik. A 100 kérdésből álló kérdőívet a rendkívül összetett és bonyolult algoritmus kielemzi, majd ezt követően csak olyan társkeresőket mutat Neked, akikkel összeilletek. A szakértő társközvetítő tudományos hátterét dr. Gotthardt Zsóka, klinikai szakpszichológus állította össze. A doktornő a többi szakember véleményével egybehangzóan azt vallja, hogy az igazán boldog, jól működő kapcsolat alapja az, ha olyan párt találunk, aki hozzánk hasonlóan gondolkodik.

Regisztrálj Te is a VagyokNeked.hu szakértő társközvetítőre és találd meg az Igazit!

Regisztrálok
„Mi keresünk, Te választasz” a VagyokNeked.hu online társközvetítő oldal mottója, ami utal a működésére is.
Számos kutatás bizonyítja, hogy két hasonlóan gondolkodó ember könnyebben talál egymásra és boldogabb, kiegyensúlyozottabb kapcsolat kialakítására képesek.

Szakértőink szerint e módszer gyorsabbá teszi a társkeresést, mégpedig oly módon, hogy automatikusan előszűri azokat a szintén párra vágyó felhasználókat, akik illenek hozzád.

A párkapcsolati illeszkedési tesztet dr. Gotthardt Zsóka, a VagyokNeked.hu szakértője állította össze, felhasználva számos külföldi szakértő pszichológus és pszichiáter, valamint hazai szakemberek, elsősorban Dr. Csernus Imre feljegyzéseit is.

Szakértő társközvetítő, mert összességében veszi figyelembe a párkapcsolatok működőképessége szempontjából fontos területeket. Számba veszi az alapvető értékeket, a családot, a célokat, munkát és pénzt, a kommunikációt és konfliktuskezelést, a szexualitást, valamint az életmódot és szabadidőt is.

Ezen ismérvek alapján a szakértő társközvetítő csak azokat a párkeresőket ajánlja ki, akik az adott korcsoportban legalább 50%-ban összeillenek.

Csatlakozz te is Magyarország első szakértő társközvetítő oldalához, a VagyokNeked.hu online párkeresőhöz!

Mi keresünk, te választasz!

Regisztrálj most
Belépés tagoknak Elfelejtett jelszó

Add meg az e-mail címed!

Amennyiben a megadott e-mail cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor rövidesen kapni fogsz egy levelet a szükséges teendőkkel. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!
Elfelejtettem a jelszavam vagy
Regisztráció
Regisztrációdat ismerőseid nem látják! vagy Regisztráció e-mail címmel:

    Ki vagy:

    Tudj meg többet a VagyokNeked.hu-ról!

    Gotthardt Zsóka

    Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a VagyokNeked párkapcsolati illeszkedés kédőív szerzője, a társkereső oldal szakértője.