Rendszerüzenet

Ok

Rendben

Mégsem

Pszichológiai társkeresés

A VagyokNeked.hu online párkeresőn a párkapcsolati illeszkedési kérdőív kitöltését követően csak olyan társkeresőket mutatunk Neked, akikkel összeilletek. A pszichológiai társkeresés egy bonyolult algoritmuson alapul, mely Hozzád hasonló attitűdökkel rendelkezőket ajánl Neked. Számos pszichológiai kutatás, megfigyelés és dr. Gotthardt Zsóka, klinikai szakpszichológus, a VagyokNeked.hu szakértője is azt vallja, hogy a boldog, minőségi kapcsolat alapja az, ha olyan párt találunk, aki hozzánk hasonlóan gondolkodik.

Dr. Gotthardt Zsóka klinikai szakpszichológus, a VagyokNeked.hu szakértője összeállított egy 100 kérdésből álló, úgynevezett párkapcsolati illeszkedési tesztet, mely a párkapcsolatok működőképessége szempontjából a hat legfontosabb területet vizsgálja. A hat terület a következő: értékek és alapelvek, család, célok, munka és pénz, kommunikáció és konfliktuselemzés, szexualitás, életmód és szabadidő.

A pszichológiai és szociálpszichológiai alapokra épülő teszt pszichológusok, pszichiáterek, mint például Dr. Csernus Imre, Eliot R. Smith, Diana M. Mackie, Houran, Rentfrow, Bruckner, Finkel, Eastwick tudományos háttéranyagait is felhasználta.

Regisztrálj Te is a VagyokNeked.hu pszichológiai társkeresőre és találd meg azt, aki a legjobban illik hozzád!

Belépés tagoknak Elfelejtett jelszó

Add meg az e-mail címed!

Amennyiben a megadott e-mail cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor rövidesen kapni fogsz egy levelet a szükséges teendőkkel. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!
Regisztráció

    Ki vagy:

    Tudj meg többet a VagyokNeked.hu-ról!

    Gotthardt Zsóka

    Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a VagyokNeked párkapcsolati illeszkedés kédőív szerzője, a társkereső oldal szakértője.