Rendszerüzenet

Ok

Rendben

Mégsem

Pszichológiai társkeresés

Csatlakozz Te is az ország első magyar, pszichológiai alapokon nyugvó társkereső oldalához, ahol mi keresünk, Te választasz! A VagyokNeked.hu online párkeresőn a párkapcsolati illeszkedési kérdőív kitöltését követően csak olyan társkeresőket mutatunk Neked, akikkel összeilletek. A pszichológiai társkeresés egy bonyolult algoritmuson alapul, mely Hozzád hasonló attitűdökkel rendelkezőket ajánl Neked. Számos pszichológiai kutatás, megfigyelés és dr. Gotthardt Zsóka, klinikai szakpszichológus, a VagyokNeked.hu szakértője is azt vallja, hogy a boldog, minőségi kapcsolat alapja az, ha olyan párt találunk, aki hozzánk hasonlóan gondolkodik.

Regisztrálj Te is a VagyokNeked.hu pszichológiai társkeresőre és találd meg a másik feledet!

Regisztrálok
„Mi keresünk, Te választasz” a VagyokNeked.hu online pszichológiai társkereső oldal szlogenje, ami utal a működésére is.
Minden párkeresőknek egy párkapcsolati tesztet kell kitöltenie regisztrációkor, melynek alapján kifinomult algoritmusunk a tiédhez hasonló értékrenddel, világnézettel rendelkező társkeresőket ajánlja. Pszichológiai kutatások bizonyítják, hogy a hasonlóan gondolkodó emberek könnyebben találnak egymásra és boldogabb, kiegyensúlyozottabb párkapcsolat kialakítására képesek.

Ez a működési alapelv gyorsabbá teszi a társkeresést és előszűrőként működve már csak azokat a szerelemre vágyókat ajánlja ki személyre szabottan Neked, akik illenek hozzád.

Dr. Gotthardt Zsóka klinikai szakpszichológus, a VagyokNeked.hu szakértője összeállított egy 100 kérdésből álló, úgynevezett párkapcsolati illeszkedési tesztet, mely a párkapcsolatok működőképessége szempontjából a hat legfontosabb területet vizsgálja. A hat terület a következő: értékek és alapelvek, család, célok, munka és pénz, kommunikáció és konfliktuselemzés, szexualitás, életmód és szabadidő.

Miután kitöltötted a tesztet, a megadott korcsoportból csak azokat a párkereső embereket mutatja a pszichológiai társkereső oldal, akikkel legalább 50%-ban egyeztek. A hasonlóságot a Harmónia Index fejezi ki.

A pszichológiai és szociálpszichológiai alapokra épülő teszt pszichológusok, pszichiáterek, mint például Dr. Csernus Imre, Eliot R. Smith, Diana M. Mackie, Houran, Rentfrow, Bruckner, Finkel, Eastwick tudományos háttéranyagait is felhasználta.

Próbáld ki te is Magyarország első pszichológiai társkeresőjét, a VagyokNeked.hu online párkeresőjét!

Mi keresünk, te választasz!

Regisztrálj most
Belépés tagoknak Elfelejtett jelszó

Add meg az e-mail címed!

Amennyiben a megadott e-mail cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor rövidesen kapni fogsz egy levelet a szükséges teendőkkel. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!
Elfelejtettem a jelszavam vagy
Regisztráció
Regisztrációdat ismerőseid nem látják! vagy Regisztráció e-mail címmel:

    Ki vagy:

    Tudj meg többet a VagyokNeked.hu-ról!

    Gotthardt Zsóka

    Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a VagyokNeked párkapcsolati illeszkedés kédőív szerzője, a társkereső oldal szakértője.