Rendszerüzenet

Ok

Rendben

Mégsem

Összeillés alapú társkeresés

A VagyokNeked.hu online párkereső oldal a párkapcsolati illeszkedési teszten alapul, melynek kitöltését követően csak olyan társkeresőket mutatunk Neked, akikkel összeilletek. Az összeillés alapú társkeresés számos kutatáson és pszichológiai tanulmányon alapszik, melyeket dr. Gotthardt Zsóka, az oldal szakértője mind-mind felhasznált az összeillést vizsgáló teszt algoritmusát képező kérdések megalkotásakor.

Az oldalra regisztrált párkeresőknek egy úgynevezett párkapcsolati illeszkedési kérdőívet kell kitölteniük, melynek kiértékelését követően egy algoritmus előszűri a potenciális pár jelölteket, és Neked már csak azokat a társkeresőket mutatja, akikkel összeilletek.

Számos kutatás bizonyítja, hogy két hasonlóan gondolkodó ember könnyebben hangolódik egymásra, boldogabban élnek. Az összeillés alapú párkeresőn erre lehetőséget kapsz. Ez a módszer nem csak az összeillést vizsgálja, de gyorsabbá is teszi a társkeresést azáltal, hogy előszűri a hozzád hasonlóan gondolkodó párra vágyó társkeresőket.

Az összeillés alapú társkeresés a párkapcsolat működése szempontjából fontos hat területet egyszerre vizsgálja. Dr. Gotthardt Zsóka klinikai szakpszichológus, a VagyokNeked.hu szakértője a következőkben határozta meg az illeszkedéshez elengedhetetlen tényezőket: alapelvek és értékek, család, célok, munka és pénz, a kommunikáció és konfliktuskezelés, a szexualitás, valamint az életmód és szabadidő.

Csatlakozz Te is a VagyokNeked.hu összeillés alapú társkeresőre és találd meg a párod!

Belépés tagoknak Elfelejtett jelszó

Add meg az e-mail címed!

Amennyiben a megadott e-mail cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor rövidesen kapni fogsz egy levelet a szükséges teendőkkel. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!
Regisztráció

    Ki vagy:

    Tudj meg többet a VagyokNeked.hu-ról!

    Gotthardt Zsóka

    Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a VagyokNeked párkapcsolati illeszkedés kédőív szerzője, a társkereső oldal szakértője.