Rendszerüzenet

Ok

Rendben

Mégsem

Összeillés alapú társkeresés

Regisztrálj Magyarország első, összeillés alapú társkereső oldalára, ahol bonyolult algoritmusunknak köszönhetően mi keresünk, Te választasz! A VagyokNeked.hu online párkereső oldal a párkapcsolati illeszkedési teszten alapul, melynek kitöltését követően csak olyan társkeresőket mutatunk Neked, akikkel összeilletek! Az összeillés alapú társkeresés számos kutatáson és pszichológiai tanulmányon alapszik, melyeket dr. Gotthardt Zsóka, az oldal szakértője mind-mind felhasznált az összeillést vizsgáló teszt algoritmusát képező kérdések megalkotásakor.

Csatlakozz Te is a VagyokNeked.hu összeillés alapú társkeresőre és találj párra!

Regisztrálok
„Mi keresünk, Te választasz”, ez a VagyokNeked.hu online párkereső oldal szlogenje, mely egyben utal az működésre is.
Az oldalra regisztrált párkeresőknek egy úgynevezett párkapcsolati illeszkedési kérdőívet kell kitölteniük, melynek kiértékelését követően a fejlett algoritmus előszűri a potenciális pár jelölteket, és már csak azokat a társkeresőket mutatja, akikkel összeilletek.

Számos kutatás bizonyítja, hogy két hasonlóan gondolkodó ember könnyebben hangolódik egymásra, boldogabban élnek. Az összeillés alapú párkeresőn erre lehetőséget kapsz. Ez a módszer nem csak az összeillést vizsgálja, de gyorsabbá is teszi a társkeresést azáltal, hogy előszűri a hozzád hasonlóan gondolkodó párra vágyó társkeresőket.

Az összeillés alapú társkeresés a párkapcsolat működése szempontjából fontos hat területet egyszerre vizsgálja. dr. Gotthárdt Zsóka klinikai szakpszichológus a következőkben határozta meg az illeszkedéshez elengedhetetlen tényezőket: alapelvek és értékek, család, célok, munka és pénz, a kommunikáció és konfliktuskezelés, a szexualitás, valamint az életmód és szabadidő.

Ne várj tovább, csatlakozz Te is Magyarország első összeillés alapú társkeresőjéhez, a VagyokNeked.hu online párkeresőhöz!

Mi keresünk, te választasz!

Regisztrálj most
Belépés tagoknak Elfelejtett jelszó

Add meg az e-mail címed!

Amennyiben a megadott e-mail cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor rövidesen kapni fogsz egy levelet a szükséges teendőkkel. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!
Elfelejtettem a jelszavam vagy
Regisztráció
Regisztrációdat ismerőseid nem látják! vagy Regisztráció e-mail címmel:

    Ki vagy:

    Tudj meg többet a VagyokNeked.hu-ról!

    Gotthardt Zsóka

    Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a VagyokNeked párkapcsolati illeszkedés kédőív szerzője, a társkereső oldal szakértője.