Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Tippek, hogy még év vége előtt párra találj! | VagyokNeked Blog

Tippek, hogy még év vége előtt párra találj!

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-11-19 17:14:57, Rovat: Társkeresés Címkék: ismerkedés, párkapcsolat, párkeresés, párválasztás, randizás, szerelem

Hamarosan itt az év vége, de még van esélyed, hogy megtaláld azt a társat, akivel akár már közösen köszönthetitek a következő évet. Az alábbiakban felsorolt 5 tanáccsal szeretnénk megkönnyíteni a párkeresők dolgát, és egyúttal felhívni a figyelmet, milyen hibákat érdemes elkerülni.

Tippek, hogy még év vége előtt párra találj!

1. Ne keress pánikszerűen

Korábban már foglalkoztunk a pánikszerű párkeresés problémájával. Érdemes elkerülni az olyan kapcsolatokat és randikat, amik csupán átmeneti megoldást jelenthetnek. Sose gyere össze valakivel, csak azért, hogy enyhítse pár hétig a magányod, mert mindketten csak eggyel több csalódást gyűjtötök be a végén.

2. Élj a lehetőségekkel

Év vége felé megszaporodnak a különböző kimozdulási lehetőségek az évszakhoz és az ünnephez kapcsolódóan is. Mozdulj ki a barátokkal, kollégákkal akár az egyik karácsonyi vásárba, koncertre, vagy akár a korcsolyapályára. A lényeg, hogy tartsd nyitva a szemed, és ne a telefonodba merülj el, ha már társaságban vagy.

3. Tedd le a telefont

Lehet épp telefonról olvasod most éppen ezt a cikket is, de belegondoltál már, hogy hány értékes ismerkedési pillanatot szalaszthattál el eddig, mert mondjuk a közösségi médiát olvasgattad, ahelyett, hogy a szemkontaktust kerested volna egy szimpatikus idegennel? Ha épp tömegközlekedésen ülsz, vagy várakozol valahol, érdemes figyelemre méltatni a körülötted levő embereket, lehet pont észreveszel valakit, akivel megtetszetek egymásnak.

4. Szánj rá időt

Hiába érzed azt, hogy sürget az idő, nem szabad erőltetni vagy rohanni sem az ismerkedéssel. Gondolj bele, hogy rajtad kívül rengeteg egyedülálló van ugyanebben a helyzetben, ők is keresik az ismerkedési lehetőségeket. Az offline ismerkedés mellett még rengeteg lehetőséged van párt találni, próbálj nyitni és az eddig megszokott lehetőségeken túl is nézz szét.

5. Ne siesd el

Lehet egy kitűzött cél, hogy még az ünnepek előtt megismerd az igazi társat, ugyanakkor nem szabad sem erőltetni, sem siettetni egy kapcsolat kialakulását. Szervezz le egy-két randit, akár az ismerőseid segítségével, akár online társkereső oldalról, de mindig tartsd szem előtt, hogy ne csak az elképzeléseid vezessenek, hanem az illető megismerése legyen a cél. Adj lehetőséget és időt is, hogy kibontakozhasson a kapcsolat.

Ha odafigyelsz erre a pár dologra, lehet megismerkedsz a hozzád illővel, de ha nem, egy-két kellemes flört vagy randi is összejöhet, ami mindenképpen növeli majd az önbizalmad, és segíti a társkeresés folytatását jövőre is.