Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Mit tegyél, ha nagyon frusztrál az egyedüllét - 7 tipp | VagyokNeked Blog

Mit tegyél, ha nagyon frusztrál az egyedüllét - 7 tipp

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-02-05 16:58:21, Rovat: Társkeresés Címkék: egyedül, egyedülálló, párkeresés, személyiség fejlesztés

Ha egy egyedülálló hosszú ideje keres párt, sajnos jönnek olyan időszakok, amikor az optimizmus alábbhagy. Ilyenkor nehéz a jó dolgokra gondolni, és a szerelmesek ünnepének közeledtével pláne tetőzhet a frusztráció. Az alábbiakban adunk pár ötletet, hogy mire érdemes koncentrálni, ha a beletörődés felülkerekedne a bizakodáson.

Mit tegyél, ha nagyon frusztrál az egyedüllét - 7 tipp

1. Bárkivel flörtölhetsz

Ha egyedül vagy bármikor lehetőséged van ismerkedni, flörtölni. Ez az izgalom sokszor kiveszik a párkapcsolatokból egy idő után. Egyedülállóként akár minden nap részed lehet az ismerkedés izgalmában, és bárkivel csókolózhatsz is akár.

2. Nem kell megalkudnod

Persze egy kapcsolathoz elengedhetetlen, hogy a felek engedjenek a másik akaratának is. Viszont ha egyedül vagy, minden a te elképzelésed szerint történik. Ha visszagondolsz a zátonyra futott kapcsolatodra, valószínűleg megnyugtat a jelen szabadsága ilyen szempontból.

3. Arra költhetsz, amire akarsz

A közös háztartásnak megvannak a takarékossági feltételei, amiket mindkét fél betart. Sőt, sok párkapcsolatban a másik fél korlátozza partnere költéseit. Most viszont nyugodtan megveheted a régóta kinézett cipőt, vagy egy videójátékot, amiről az exed letiltott.

4. Elég helyed van

Az emberek hajlamosak felhalmozni egy csomó fölösleges dolgot, amitől nem válnak meg egyből, amint összekerülnek a párjukkal. Ez sokszor konfliktusokhoz vezet, ha szűkös a hely a lakásban. Most viszont van hely mindennek, és oda teszed a holmidat, ahova jól esik.

5. Oda utazol, ahova te szeretnél

Itt a lehetőség, hogy végigfusd a bakancslistád, és végre eljuss azokra a helyekre, ahova a pároddal nem sikerült. Esetleg meglátogatnád a külföldön tanuló barátod? Nosza! Nyugodtan nekivághatsz, és valóra válthatod a legmerészebb utazási vágyaidat is.

6. Ízlésed szerint dekorálhatsz

Egy pár otthona mindig a két ember közös ízlését tükrözi, de biztos volt már olyan pillanat, amikor valamelyik exed ízlése nagyon nem fért össze a tiéddel. Most nem kell ezen aggódnod. Megtetszett egy porceláncica, vagy kitennéd egy versenyautó makettjét? Senki nem tart vissza!

7. Hódolhatsz a hobbidnak

Párkapcsolatban a korábban kialakított szokások és hobbi elfoglaltságok sokszor abbamaradnak, mert a párunkkal töltött idő lesz a fontosabb. Itt az idő, hogy a rég elfelejtett kedvenc időtöltésed újra az életed része legyen.