Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Miről beszéljünk az első randin? | VagyokNeked Blog

Miről beszéljünk az első randin?

Írta: admin, Dátum: 2016-12-28 06:00:00, Rovat: Társkeresés Címkék: randi

Igazán tuti recept, ami mindenkinek minden körülmények között biztosan beválik, sajnos nincs, viszont vannak gondolatok, amik segíthetnek. Hogy kinek mi ad támpontot, egyéni, ezért próbáltuk legalább két irányból, férfi és női aggyal is megközelíteni a kérdést, így lett két variáció erre a témára.

Miről beszéljünk az első randin?

Akárhány évesek is legyünk, akárhány randin túl, ez a kérdés azért mindig felmerül. Igazán tuti recept, ami mindenkinek minden körülmények között biztosan beválik, sajnos nincs, viszont vannak gondolatok, amik segíthetnek. Hogy kinek mi ad támpontot, egyéni, ezért próbáltuk legalább két irányból, férfi és női aggyal is megközelíteni a kérdést, így lett két variáció erre a témára.

Női agy:

1. Családok, barátok
Van testvére? Milyen a viszonyuk? Sok barátja van? Gyakran találkozik velük? Mind-mind lényeges kérdések egy kapcsolat szempontjából és ilyenkor nyugodtan mesélhetsz Te is, hogy milyen a viszonyod a barátnőiddel, hová szoktatok járni, stb. Viszont ne vigyük túlzásba, ez nem kihallgatás!

2. Munka
Mivel foglalkozik? Hogy telik egy napja? Szereti csinálni? Mióta dolgozik ott? Mivel a munka erősen befolyásolja a szabadidőre fordítható időt, a leterheltséget, a kedélyállapotot, nagyon nem mindegy, hogy milyen a hozzáállása a munkájához. De persze légy tapintatos, ha nem nagyon beszél róla, akkor hagyd inkább, mert annak sok oka lehet (nem szereti, cikinek érzi, stb).

3. Háziállatok
Van háziállata vagy volt már korábban? Macskás vagy kutyás? Ha nincs, miért nincs, ha van, mi alapján adott neki nevet? Rengeteg olyan kérdés, amikről a pasik is szívesen beszélnek. Vagy nem, de ez gyorsan ki fog derülni és lehet témát váltani.

4. Sport
A férfiak többsége imád beszélni a kedvenc sportjáról, főleg ha ő maga is sportol. Ezt érdemes akkor is körbejárni, ha Téged egyáltalán nem érdekelnek a sportok, hiszen ha a férfi szabadidejét erősen befolyásolja a haverokkal közös meccsnézés, azt bizony bele kell kalkulálni egy leendő kapcsolatba!

5. Hobbi, szabadidő
Mit csinál hétvégente, ha nem dolgozik? Van valami hobbija, esetleg sportol-e valamit, szeret-e filmet nézni, olvasni?

Férfi agy:

1. A hely, ahol éppen randiztok
A nők imádják a jól felkészült pasikat. Nem árt, ha randi előtt utánanézel a helynek, kiválóan le tudod nyűgözni vele a partnered, ha tudsz néhány érdekes gondolatot mondani az adott épületről, étteremről vagy a történetéről.

2. Főzés
Ez látszólag meglepő lehet egy férfi szájából, de mindenképpen javasolt téma. Először is légy őszinte: meséld el azt is, ha konyhafőnök vagy otthon, de azt is, hogy ha soha nem főzöl magadnak semmit és kérdezgesd őt is bátran, hogy milyen a kapcsolata a gasztronómiával. Ha együtt lesztek később, ennek még nagy jelentősége lehet!

3. Utazás
A nők imádnak mesélni az álmaikról, vágyaikról. Kiváló téma az utazás az első randira. Hová szeretne eljutni, mi volt az eddigi legszebb úticélja? Hátizsákos városnézős, vagy vízparti henyélős típus-e? Mind-mind kimeríthetetlen téma, amiről beszélgethettek.

4. Hobbi, szabadidő
Mivel a nők életében is meghatározó, érdemes rá kitérni. Még az is lehet, hogy lesz közös érdeklődési kör! És persze ne felejtsd el elmesélni, hogy Te mit csinálsz, ha kikapcsolódásra vágysz!

5. Közelmúlt
Kedves gesztus, ha az iránt érdeklődsz, hogy mit csinált előző hétvégén vagy hogy telt a karácsony. Közben figyelj és tanulj, mert sok minden kiderülhet a válaszból. Természetesen mesélj utána Te is néhány mondatban, hogy mi volt az elmúlt néhány nap vagy hét legfontosabb történése nálad. A negatív témákat viszont kerüld!