Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Így találd meg minél előbb a hozzád illő partnert | VagyokNeked Blog

Így találd meg minél előbb a hozzád illő partnert

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2020-03-12 09:41:07, Rovat: Társkeresés Címkék: ismerkedés, önismeret, párkapcsolat, párkeresés, pártalálás, randizás, társkeresés

Persze nem jó kapkodva randizni és sürgetni a kapcsolat kialakulását, de néhány egyszerű trükköt betartva lerövidíthető a megismerkedéshez vezető út. Ezeket az alapvető tanácsokat megfogadva könnyebb lesz hosszú távon kapcsolatot kialakítani a megfelelő partnerrel.

Így találd meg minél előbb a hozzád illő partnert

1. Öltözködj megfelelően

A közhelyet, mely szerint nem a ruha teszi az embert, inkább felejtsük el. Ez nem csak egy hiúsági kérdés, és nem is igényel vastag pénztárcát, hiszen a hétköznapokban is lehet sikkesen és megfelelően öltözködni. Ami fontos, hogy a ruházatunk tükrözi a személyiségünk és az ápoltságunk. Például a nők lehetőleg kerüljék a mélyen dekoltált, túl passzos ruhákat, amik nem hagynak helyet a fantáziának, mert nem ez teszi hosszú távon kívánatossá őket a férfiak számára.

2.  Ne legyél könnyű préda

Sok társkereső görcsösen próbál meg társat találni, vagy az aktuális randipartnerét egyből leendő gyermekei anyjának/apjának hinni. Nem érdemes kifordulni magadból, vagy túl könnyen adni magad, abban a hitben, hogy így majd elérhető közelségbe kerülhetsz egy tartalmas és mély kapcsolathoz. Mindig tartsd meg a méltóságod, és kerüld el azokat a társkeresőket, akik túl görcsösen próbálnak beléd kapaszkodni.

3. Szánj időt az ismerkedésre

Habár a cikk elején a gyorsaságról van szó, nem szabad elsietni vagy siettetni semmit. A megismerkedéshez idő kell, akár egyszerre több partnerrel is ismerkedhetsz, hiszen pár randi után ki fog derülni, mindketten egyformán vonzódtok-e egymáshoz ahhoz, hogy kizárólagosan csak egymással randizzatok.

4. Foglalkozz magaddal

A testi-lelki ápoltság elsődleges szempont, ha szeretnél minél előbb párra találni. Egyrészt ne add fel az eddigi életedhez hozzátartozó hobbikat, sporttevékenységeket. Az új párkapcsolatot igazítsd a már bejáratott életedhez, és ne fordítva. Ez a leendő partnered számára is vonzóbbá fog tenni, mert ez azt mutatja, hogy önálló egyéniség vagy, és nem fogsz ráakaszkodni.

5. Fejleszd magad

A testi-lelki karbantartás mellett fontos, hogy tisztában legyél önmagaddal, amihez érdemes kicsit elmélyedni az önismeret témakörében. Ha eddig folyton ugyanúgy végződtek a kapcsolataid, járj utána miért reagálsz mindig hasonlóan a kapcsolataid során. Ha tudod ki vagy, egyszerűbb lesz megtalálnod azt az illetőt, aki az igazi énedhez passzol.