Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Így legyél vonzóbb ismerkedéskor | VagyokNeked Blog

Így legyél vonzóbb ismerkedéskor

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-05-21 11:52:35, Rovat: Társkeresés Címkék: hódítás, ismerkedés, önismeret, párkeresés, randizás, vonzalom

Akár online, akár a való életben ismerkedünk, mindig támaszkodhatunk pár trükkre, ami a kinézetünktől függetlenül könnyen pozitív irányba terelheti a megítélésünket. Persze mindennek az alapja a bizakodó életszemlélet és a megfelelő önbizalom, mert ezek nélkül nehéz lesz megtalálni a hozzánk illő partnert.

Így legyél vonzóbb ismerkedéskor

Légy kívül-belül optimista

A bevezetőben emlegetett bizakodó hozzáállás a legtöbb esetben már az arcodon is látszódni fog. Biztos fel tudsz idézni olyan embert, akinek már az ábrázata is elkeserítő, lefelé görbül a szája és a szemei szomorúan révednek a távolba. Ki akarna egy ilyen emberrel ismerkedni? Ügyelj rá, hogy ne csak egy mű mosolyt erőltess magadra, de belülről is a pozitív gondolatokra koncentrálj, mert ez az arcodon is meg fog látszódni.

Merj nevetni

Sokszor már attól felderül az ember, ha egy másik embert nevetni lát. A nevetésnek és a humornak közismerten rengeteg pozitív hatása van a lélekre, úgyhogy alkalmazd bátran ismerkedés során. Merj okosan viccelődni, merj mosolyogni és nevetni, mert ez kölcsönösen jó érzéseket fog kelteni benned és a kiszemelt partneredben is.

Érdeklődj és válaszolj

Sokszor már azzal fenntarthatod valakinek az érdeklődését, ha figyelmesen meghallgatod a mondandóját. Persze előfordulhat, hogy nem tudod hogyan válaszolj egy olyan témára, amiben nem vagy jártas, de próbáld meg kihámozni belőle a számodra érdekes információkat, ami alapján beindulhat a beszélgetés. Légy érdeklődő, és magadról is olyan információkat ossz meg, ami valóban jellemez téged.

Kellem és küllem

Nem csak egy 50 kilós balerinának van esélye ismerkedni, hiszen 80 kilósan is lehet valaki nőies és csinos. Legyél akár férfi, akár nő, a legfontosabb, hogy a megjelenésed ápolt és a stílusodhoz passzoló legyen. A megfelelő öltözködéssel és ápoltsággal rengeteget javulhat az esélyed ismerkedéskor.

Viselj piros színt

A piros egy igazán érzelemdús szín, ami kifejezheti a szenvedélyt, erősíti az önbizalmat, növeli a légzésszámot, tehát felpörget egy kicsit, így kaphatsz egy kis plusz lökést céljaid eléréséhez. Nem kell feltétlenül a stop tábla rikító színét felvenni, de rengeteg árnyalata létezik, amivel érdemes próbálkozni, mert jó hatással lesz rád és hozzásegíthet az ismerkedéshez is.