Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Így ismerd fel, ha valaki csak játszik veled | VagyokNeked Blog

Így ismerd fel, ha valaki csak játszik veled

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-12-03 12:33:13, Rovat: Társkeresés Címkék: ismerkedés, párkapcsolat, párkeresés, párválasztás, problémák, randizás

Megtetszett valaki, és úgy érzed kezdenek kialakulni a kölcsönös érzelmek, de valamiért mégsem halad a dolog? Ha már mentegetted is magadban az illetőt a hanyag viselkedése miatt, és elméleteket gyártasz, miért jó ez a fajta távolságtartás, akkor sajnos ideje tisztába jönnöd a helyzettel: kifogtál egy mérgező, játszmázó típust. Az alábbiakban összefoglaltuk, hogy mi alapján tudod beazonosítani az ilyen társkeresőket.

Így ismerd fel, ha valaki csak játszik veled

1. Csak flörtölés miatt ír neked

Teljesen véletlenszerűen és kiszámíthatatlanul ír rád? Valószínűleg épp unatkozik, vagy nagyon vágyik az intimitásra, de valamiért nem jött össze neki valaki mással, ezért eszébe jutottál. Különösen figyelj az olyan intő jelekre, mint például ha késő este érkezik az üzenet. Szinte biztos lehetsz benne, hogy nem az irántad érzett odaadás miatt írt rád minden előzmény nélkül este 10-kor.

2. Nem mutatott be a barátainak

Persze ez attól is függ, hogy a kapcsolatotok mely szakaszában tartotok, mert pár randi után nem sűrűn szokták a baráti körnek is bemutatni a friss partnert. Ugyanakkor, ha mondjuk véletlen összefuttok az utcán egy látszólag közelebbi barátjával, akinek fogalma sincs rólad, akkor valószínűleg nem tartja elég komolynak a kapcsolatotok, hogy beszéljen róla a barátainak.

3. Mindig te hozod fel a következő találkozó lehetőségét

Volt már olyan, hogy ő szerette volna leegyeztetni a legközelebbi randit? Ha nem, és folyton azon kapod magad, hogy folyton csak te nyüstölöd a folytatást, nem túl jó a helyzet. Már nagyanyáink idejében is megvolt a közhelyes szólásmondás az ilyen esetekre: ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel.

4. Nem ad a megjelenésére

Habár manapság sokan szeretik a hipszter stílust, ami ötvözi az ápoltságot a slampossággal, mégis van a trehányságnak egy észlelhető határa. Ha valaki nem képes igényesen megjelenni, mikor veled találkozik, azt jelenti nem is érdekli igazán mit gondolsz róla, és nem is akar különösebben tetszeni neked.

5. Ideges vagy a kapcsolatotok miatt

Természetes, hogy egy kapcsolat kezdetén rengeteg bizonytalanság motoszkál mindkét félben. Több oka is lehet, hogy nem a jóleső izgalom tölt el, ha a kapcsolatodra gondolsz. Ha szorongsz, akár a fentebb említett okok miatt, vagy csak van egy megérzésed, ideje elbeszélgetned a kapcsolatotokról. Ha a partnered elzárkózik, vagy lerázza magáról a problémát, egyértelmű mennyire nem vesz téged komolyan.

6. Nem törődik veled

Bizonyos nárcisztikus partnereknél figyelhető meg, hogy uralkodnak a kapcsolaton, és minden figyelmet maguknak szeretnének, de nem adnak vissza belőle semmit. A társad tudja, hogy milyen dolgok fontosak neked, érdekli a hogyléted, szokott kérdezősködni az életedről úgy általában? Ha a válasz nem, sajnos az illető nem lesz soha igazán támaszod, és nem érdekled őt igazán.

7. Az önértékelésed folyamatosan romlik

Az imént felsorolt burkolt visszautasítások miatt előbb-utóbb az önbizalom csökkenéséhez vezetnek. Ha a partner nem tesz elegendő energiát és törődést a kapcsolatba, sokan magukat kezdik el hibáztatni. Ha sokat romlott az önbizalmad az utóbbi időben, és úgy érzed nem vagy elég a másiknak, válts perspektívát: lehet, hogy az illető nem elég jó hozzád.

Nem éri meg olyan partner mellett kitartani, aki nem tesz bele ugyanannyi érzelmet és odaadást, mint te. A mérgező és fölösleges érzelmi kidobással járó partnerek helyett adj esélyt az egyenrangú kapcsolatnak.