Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Hogyan vonzd be a szerelmet év elején? | VagyokNeked Blog

Hogyan vonzd be a szerelmet év elején?

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2020-01-08 15:30:59, Rovat: Társkeresés Címkék: értékek, ismerkedés, párkapcsolat, párkeresés, randi, randizás, tanácsok

Az egyedülállók az ünnepek utáni időszakban érzik legsürgetőbbnek a pártalálást, és hasonlóan rohamozzák meg a társkereső oldalakat a gyors pártalálás reményében, mint kampányszerű fogyókúrázók a konditermeket a gyors fogyásért. Sajnos, ahogy a súlycsökkenés, úgy általában párkeresés sem egyik hétről a másikra következik be, hanem egy hosszú és kitartó folyamat eredménye. Ha szeretnél egy valóban értékes kapcsolatot kialakítani valakivel, és bevonzani a hozzád illőt, fogadd meg alábbi tanácsainkat.

Hogyan vonzd be a szerelmet év elején?

 

1. Tedd helyre az önértékelésed

Ha valóban mély és kölcsönös érzelmeket szeretnél valakivel kialakítani, elsősorban olyan társkeresők felé közeledj, akik kinézetre és habitusra is veled egy szinten vannak. Így elkerülheted, hogy te utasítsd el sorban a jelentkezőket, vagy, hogy téged utasítsanak vissza, hogy aztán emiatt feladd a társkeresést.

2. Egy randit ne gondolj egyből a párkapcsolatnak

Ha túl gyorsan belelovalod magad a sikeres randi örömmámorába, akkor hajlamos leszel idegesítően rátapadni a másikra, és olyan elvárásokat támasztani vele szemben, amit egyszerűen nem tud, és valószínűleg nem is akar viszonozni. Randizz te is nyugodtan egyszerre több emberrel, és ha valakivel a harmadik negyedik randi után is ugyanúgy keresitek egymást, az már egy jó kezdete lehet egy párkapcsolatnak.

3. Élj vonzó életet

Ehhez nem árt egy bizonyos fokú önismeret, de felteheted magadnak a kérdést, hogy elég vonzó és tartalmas életet élsz-e? Valószínűleg te is olyan társat keresel, aki a kinézetén és a szép szavain kívül fel tud még valami mutatni, akár hobbi, vagy a munkájából kifolyólag. A lényeg, hogy ne várd el, hogy a másik vonzónak tartson, ha az előbbi kérdésre nem nagyon tudtál pozitív választ adni önmagadról.

4. Elvárások helyett megbecsülésre törekedj

A közösségi média napjainkra kicsit már rákondicionálta az embereket arra, hogy a tükörkép, az öntömjénezés és az önkifejezés a legfontosabb. Természetesen ezek is az élet részei egy egészséges szinten, de nem szabad beleesni abba a hibába, hogy a leendő partnert lehengerled a személyiségeddel. Egyik legvonzóbb tulajdonság lehet a megbecsülés, azáltal ha értékeled a másikat, ha valóban érdeklődsz iránta, és nem csak egy önigazoló eszköznek tartod.

Merj ismerkedni úgy, hogy közben nem erőlteted rá a másikra az elképzeléseid, vagy a frusztrációid, csupán optimistán belevágsz a társkeresésbe és a leendő partnered igazi megismerésébe.