Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Hogyan tedd vonzóvá az online társkereső adatlapod | VagyokNeked Blog

Hogyan tedd vonzóvá az online társkereső adatlapod

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2020-01-22 13:43:48, Rovat: Társkeresés Címkék: ismerkedés, online ismerkedés, online profil, online társkeresés, párkeresés, társkeresés

Javában tart még a párra vágyók csúcsszezonja. Az év elején mindent beleadó társkeresők ilyenkor jóval nagyobb eséllyel találhatják meg párjukat, hiszen többen regisztrálnak az online társkeresőkre, van miből válogatni. Ugyanakkor könnyen kudarcélménybe fulladhat a dolog, ha az adatlapra tévedő érdeklődő csupán egy kevésbé jól kivehető fotóval, hiányos adatokkal és sablon szöveggel találja szemben magát. Ha szeretnéd, hogy valódi egyéniségnek tartsanak az irántad érdeklődők, olvasd el cikkünket.

Hogyan tedd vonzóvá az online társkereső adatlapod

1. Legyen fotód

Fotó nélkül értelme sincs belevágnod, mert akár egy fotó is elég lehet, hogy kialakuljon az első benyomás rólad. Ha ez nem egy nagyon jól megválasztott kép, akkor viszont nem fogja megtartani az érdeklődőket. Marasztaló és kíváncsiságot felkeltő lesz, ha több kép is van rólad, különböző élethelyzetekben, a hobbidat és a hétköznapi életedet bemutatva. Vigyázat: Ez nem a közösségi média, 5-10 képnél többet ne tölts fel, és azok között is próbáld meg visszaszorítani a nagy társaságban készült képeket. Lehet a rajta szereplő barátaid sem örülnének neki, hogy ők is felkerültek a társkeresőre.

2. Ne élj a mának

A mai napig rengeteg ilyen elhasznált idézettel találkozni a társkereső bemutatkozójánál. Az "élj a mának" aforizma latin verziója a "carpe diem", de egyiket sem ajánljuk, mert személytelen. Ugyanígy a „majd meglátjuk”, vagy az igények felsorolása sem túl csalogató, mert a konkrét elképzelések inkább riasztóan hatnak. Ha teheted írd le miket szeretsz az életedben, hogyan telnek a napjaid, mire vágysz egy párkapcsolatban, de ne legyen több 200-300 karakternél.

3. Részleteket ne vidd túlzásba

A legtöbb társkeresőn rengeteg beállítási lehetőséged van, a saját magadról megadott részleteken túl azt is beállíthatod, hogy milyen társat keresel. Nem érdemes ezt sem túlzásba vinni, és lekorlátozni a lehetséges partnerek számát például azzal, hogy te csak Bak és Vízöntő jegyűekkel akarsz ismerkedni, vagy csak bizonyos súlyú emberekkel állsz szóba. Adj meg mindenből egy tágabb szűrési kört, és sokkal több lehetőséged lesz ismerkedni.   

4. Add bele a valódi éned

Szeretnél lecsalni pár kilót az igazi súlyodból, vagy az igazi testalkatod a vágyottra beállítani? Bármilyen kis mértékű csalástól óva intünk! Semmi értelme nincs az apróbb csúsztatásoknak, akár a személyiséged, káros szokásaid, testalkatod vagy ízlésed tekintetében. Ha ezeket nem tetted magadban rendbe, akkor itt az ideje az önismerettel is foglalkoznod, hogy megtanuld elfogadni magad, mert csak akkor találhatod meg azt a partnert, aki a valódi éned miatt fog megszeretni.

5. Less el trükköket a többiektől

Persze ehhez az is fontos, hogy szánj időt a társkeresésre és a profilok böngészésére, mert a többi adatlap nézegetése közben nem csak az igazira bukkanhatsz rá, de elleshetsz számodra hasznosítható trükköket is, ami által a te profilodat is vonzóbbá teheted. Ha meg tudod oldani, esetleg kérd ki a barátaid véleményét, hogy külső szemmel is lássa valaki a profilod, hátha olyan tippet kapsz így, ami még eredményesebbé teszi majd a társkeresésed.