Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Hogyan ismerkedj az ünnepek alatt | VagyokNeked Blog

Hogyan ismerkedj az ünnepek alatt

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-12-27 06:00:00, Rovat: Társkeresés Címkék: ismerkedés, párkapcsolat, randi, randizás, szerelem, ünnepek

Korábban már volt szó róla, hogy az ünnepek előtt a társkeresők hajlamosak görcsösen párt keresni, ami gyorsan múló kapcsolatokhoz vezethet. Most adunk pár tippet, hogyan érdemes az ünnepek alatt társat keresni, és mire érdemes odafigyelni, ha nem szeretnénk elkapkodni az ismerkedést.

Hogyan ismerkedj az ünnepek alatt

Lassíts

Nem árt néha egy kicsit visszafogni a késztetést, hogy azonnal válaszolj egy üzenetre. Hiába írnak neked a lehetséges partnerek az online társkeresőn, egy kicsit kitolhatod a válaszolási időt, hiszen az ünnepek idején nem ez az elsődleges, és inkább görcsösnek tűnhet, ha mindenre azonnal válaszolsz.

Mérlegelj

Azt is jól válogasd meg, hogy kinek írsz, illetve kivel mit egyeztetsz le. Ismerjük a közmondást, hogy a kevesebb mindig több, és ez esetben pláne érdemes megfogadni. Persze növeli az önbizalmat, ha minél több partnerrel levelezel, de az se jó, ha mindenkire ugyanannyi figyelmet fordítasz.

Lazíts

Most van itt az ideje, hogy kicsit lazíts, összefoglald az évet, és levond belőle a tanulságokat. Ha véget ért idén egy kapcsolatod, miért ért véget, vagy ha idén sem jött össze pár randin kívül semmi komolyabb, akkor annak mi lehetett az oka.

Mozdulj

Az ünnepek környékén rengeteg lehetőség van kimozdulni, hiszen lépten-nyomon karácsonyi vagy szilveszteri programokba lehet botlani, legyen ez családi vagy baráti. Érdemes ezeket az eseményeket is megragadni az ismerkedéshez, hiszen valószínűleg más keresheti éppen a párját, mint te.

Lépj

Az újévi fogadalmak mögött sokszor nincs komolyabb szándék, de ezúttal lehetne másképp is. Ha eldöntötted, hogy jövőre máshogy szeretnéd alakítani a szerelmi életed, akkor ideje új stratégiákat keresned, és több önbizalommal nekiindulni a társkeresésnek.