Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Hogyan ismerd fel a morzsáztatást | VagyokNeked Blog

Hogyan ismerd fel a morzsáztatást

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-11-13 10:08:55, Rovat: Társkeresés Címkék: morzsáztatás, párkapcsolat, párkeresés, randizás, rossz párkapcsolat

A morzsáztatás - angolul breadcrumbing - nem teljesen új keletű jelenség napjaink randi szokásai között. Egy ilyen kapcsolat jellemzője, hogy volt már egy-két randitok, és néha kapsz üzenetet a morzsáztató partnertől, de valamiért nem akar komolyabbra fordulni a dolog. Természetesen mindig van egy jó kifogás, utána pedig hol eltűnik, hol előkerül az illető. Mindig csak annyi törődést kapsz az ilyen partnertől, amennyi a figyelem fenntartásához elég. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy hogyan ismerheted fel, ha valakinek csak egy hiánypótlási lehetőség vagy.

Hogyan ismerd fel a morzsáztatást

Mindig várakoztat

A morzsáztató ember szinte a végtelenségig tudja húzni, hogy felhívjon, vagy válaszoljon az üzenetedre. Persze érthető, hogy mindenkinek vagy egy napi rutinja, munkája, de ha már napok telnek el egy-egy üzenetre válaszolás vagy telefonhívás között, nem valószínű, hogy igazán érdekled őt.

Csak tervez

Ez is tipikus mozzanata egy ilyen típusú taktikázó partnernek. Belengeti a terveket, hogy majd elmentek ide-oda, de a következő randi mindig csak terv marad, sosem juttok el odáig, hogy leegyeztessetek egy konkrét időpontot.

Nem tart fontosnak

Bizonyára ismerősek az olyan mondatok, mint „Nagyon elfoglalt vagyok.” vagy „Remélem megérted, hogy...”. Ha úgy érzed, hogy mindig valami közbejön, és utolsó vagy a fontossági sorrendben, szinte biztos, hogy a lekoptató mondatok csak kifogások. Igaziból akár tudna veled foglalkozni, de valószínűleg van valaki más is az életében, és téged csak talonban tart.

Megerősíti a félelmeid

Egy idő után nem mered majd kifejezni ez érzelmeid, mert attól félsz, hogy túl követelőzőnek, vagy nyomulósnak fog tartani. Ha már eljutottál erre a szintre, az már a személyiségedre is hatással lesz, és arra a szintre is eljuthatsz, hogy a következő kapcsolatodban nem mered majd kifejezni az érzelmeid. Ha túl sokat agyalsz az ő érzelmein, és minden lekoptató húzására találsz valamilyen magyarázatot, akkor ideje őszintének lenni magadhoz. Egy ilyen partnernek sosem leszel igazán fontos, inkább olyan társra tartalékold az energiád, aki ugyanúgy akar téged, mint te őt.