Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Hogyan flörtölj online? | VagyokNeked Blog

Hogyan flörtölj online?

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-07-02 10:26:03, Rovat: Társkeresés Címkék: flört, flörtölés, online ismerkedés, online társkeresés, randi, randizás, vagyokneked

Az előző cikkben bemutatott nyári flört tippek után, most adunk pár ötletet, hogyan érdemes kifejezetten online flörtölni. Mondhatnánk, hogy az egyetlen lényeges különbség a testi kontaktus, a gesztusok, mimika, hanglejtés hiánya, de van még más számos trükk és pozitívum, amiért az online flört is izgalmas lesz.

Hogyan flörtölj online?

1. Maradj eredeti

A szokványos köszönés és „mi a helyzet?” típusú mondatok helyett, tegyél fel konkrétabb, vagy érdekesebb kérdéseket. Pl. milyen napja volt, vagy volt-e ma olyan érdekes hír, ami megmozgatta a gondolatait.

2. Legyél egy kicsit huncut

A flörtben az a jó, hogy nem kell teljesen és halálosan komolyan venni. Lehet benne egy kis élcelődés, egy kis ugratás, ami még a jó ízlés határain belül marad. Az intimebb témák felé csak olyannal érdemes elindulni, akivel már chatelsz egy ideje, különben ha egyből erre tereled a témát, akkor nem fog komolyan venni a másik.

3. Válaszolj időben és jól

Persze nem kell folyton azt lesned mikor írt, és minden egyes alkalommal egyből válaszolnod neki. Ha eszedbe jut valami frappáns, akkor nyugodtan írd meg neki, de az online ismerkedésben épp az a jó, hogy a másik se feltétlenül várja el az azonnali reakciót, neked pedig lesz időd kitalálni a legjobb választ.

4. Csak fokozatosan mutasd be magad

Nem kell elérhetetlennek lenned, de ne is boríts rá egyből minden benned áramló érzést. Apránként haladva mesélj magadról, így elérheted, hogy az érdeklődése folyamatosan fenn maradjon. Persze lódítani sem kell, és a megjátszást is felejtsd el, mert így nem fog őszinte és teljes képet kapni rólad.

5. Ne húzd túl sokáig

Előfordul, hogy a flörtölésbe belefeledkezel valakivel, és már közben hetek is elteltek. Izgalmas lehet a fantáziáddal kiegészíteni a beszélgetést, de ha úgy érzékeled, hogy nem haladtok a személyes találkozó felé, és te is hiába veted fel a témát, akkor jobb lezárni a dolgot, mert nem valószínű, hogy vezet bárhova is. Legfeljebb betudhatod gyakorlásnak és egy kis önbizalom fejlesztésnek.