Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Hogyan építs fel egy új kapcsolatot? - 4 tipp | VagyokNeked Blog

Hogyan építs fel egy új kapcsolatot? - 4 tipp

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2020-09-25 17:59:23, Rovat: Társkeresés Címkék: ismerkedés, önismeret, párkapcsolat, randizás, szerelem, vagyokneked

Akár régóta vagy egyedül, akár nemrég szakítottál, ahhoz egy működésképes kapcsolatot felépíthess, nem lehet fejjel a falnak belemenni egy új kapcsolatba, pláne nem úgy, ha még a régi sérelmek meghúzódnak a háttérben. Ha következő tippeket betartod, nagy eséllyel lesz tartós a kapcsolat, amennyiben megvan a kölcsönös szimpátia is.

Hogyan építs fel egy új kapcsolatot? - 4 tipp

1. Indíts tiszta lappal

Már többször is volt szó róla a Vagyokneked blogon, hogy a múlt tisztázása nélkül nem lehet egészséges, működő párkapcsolatot felépíteni. Ha még bizonytalanságot érzel magaddal kapcsolatban, vagy régi düh és sértettség motiválja az ismerkedésed, nem lesz tartós a következő kapcsolatod.

2. Fokozatosan építsd fel

Manapság felgyorsultan éljük az életünk, minden egy kattintás, pár perc letöltés és már kész is. A kapcsolatokra nem szabad ezt alkalmazni, hagyni kell időt az ismerkedésre, és a másik beengedésére a személyes teredbe.

3. Ne vidd túlzásba

Ha már úgy érzed, sínen van a dolog, a partnered is megfelelő idő szán rád és érzed a kötődést, még akkor sem szabad hirtelen az érzelmeket a másik nyakába borítani. Mutasd ki az ragaszkodásod, de hagyd meg a saját személyes tered, és a partneredét is.

4. Figyelj rá, mit érzel valójában

Ha már ismerkedtek egy ideje, valószínűleg sokat beszélgetettek és volt időd megismerni a másikat. Ha a külseje alapján is úgy érzed, nagyon bejön neked, még mindig hajlamos lehetsz olyan tulajdonságokat hozzátársítani, amik nem biztos, hogy valósak. Ha kezdesz belehabarodni valakibe, nézd meg kicsit kívülről is a dolgot, hogy valóban beleszerettél a másikba, vagy csak kivetítetted rá a vágyaid.