Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Ha ez a 4 állítás igaz rád, kész vagy egy új párkapcsolatra | VagyokNeked Blog

Ha ez a 4 állítás igaz rád, kész vagy egy új párkapcsolatra

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-12-27 06:00:00, Rovat: Társkeresés Címkék: egyedülálló, ismerkedés, párkapcsolat, párkeresés, randizás, újrakezdés

Az ünnepek alatt többször is megkaptad a kérdést, hogy miért nincs párod? Néha nehéz ilyenkor higgadtan és pozitívan válaszolni, de a másik önmagaddal tisztázandó kérdés, hogy egyáltalán kész vagy-e már a következő párkapcsolatodra? Olvasd el az alábbi állításainkat, és tudd meg, min változtass, hogy te is valóban nyitott legyél egy párkapcsolatra.

Ha ez a 4 állítás igaz rád, kész vagy egy új párkapcsolatra

1. Feldolgoztad a múltad

Talán a hasonló listák mind ezzel indítanak, és mi sem tudunk elvonatkoztatni ettől a meghatározó állítástól. A csontvázak sokáig elvannak a szekrényben, és sajnos a legváratlanabb helyzetekben kerülnek elő. Ha nem tetted rendbe a múltbeli sérelmeket és a lezártnak hitt kapcsolatokat, mind negatívan fogja befolyásolni a párkeresésed. Merj szakértőhöz fordulni, ha nem tudsz megszabadulni a régi traumáktól.

2. Elfogadod a jelened

Csak akkor tudsz a leendő párod mellett boldog és kiegyensúlyozott lenni, ha ezt a boldogságot már megteremtetted magadnak. Senki nem akar közelebbi kapcsolatot valakivel, akinek teljes káosz van a fejében önmagával kapcsolatban. Fontos, hogy kialakíts magadnak egy életet, amiben te, mint önálló ember létezel. Sokkal hamarabb fogsz párt találni, ha megtanulod elfogadni és szeretni önmagad. Egy kiegyensúlyozott és önmagát szerető ember te is vonzóbbnak tartsz, nem?

3. Nem csak másokat hibáztatsz

Ha már elfogadtad és megtanultad szeretni magad, akkor a következő lépés, ha közben fejlődsz is. Ennek legfontosabb irányvonala, ha beismered, hogy nem csak mindig mások miatt nem sikerül összejönnöd a megfelelő társsal. Lehet, hogy irreális elvárásaid vannak, esetleg nem vagy elég nyitott a lehetőségekre. Ha eddig úgy érezted mindig csak a másik hibázott, ideje tovább fejlesztened az önkritikád és az önismeretet.

4. Nem adod fel

Amíg egyedülálló az ember, addig a párkeresés egy állandó folyamat. Sokan mégis beleesnek abba a hibába, hogy az újabb rémes randi után törlik a társkereső oldalról a profiljukat, és feladják az egészet. Nem érdemes szélsőséges tagadásba fordulni, mert közben nem csak a párkeresést adod fel, de jó eséllyel az életed más területeire is átszivárog a keseredettség. El kell fogadni, hogy gyakorlatilag akárhova mész, akármit csinálsz, mindenhol van lehetőséged párt találni. A lényeg, hogy nyitott maradj, és merj megszólítani (akár nőként is) neked tetsző embereket. Ha könnyeden állsz hozzá, és nem görcsösen, garantált, hogy előbb-utóbb megismerkedsz egy valóban hozzád illővel.