Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Flörtölési tippek a nyári randikhoz | VagyokNeked Blog

Flörtölési tippek a nyári randikhoz

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-06-20 11:05:42, Rovat: Társkeresés Címkék: flört, flörtölés, ismerkedés, randizás, társkeresés, vagyokneked

Ismerkedésnél szeretjük a legjobb képet adni magunkról, hiszen a kiegyensúlyozott, játékos és önbizalommal teli személyiség általában szimpátiát kelt másokban. Persze pofon egyszerű lenne, ha sikerülne így kialakítani az első benyomást, de a könnyedség nem adottság, hanem lelkiállapot. Előfordul, hogy rágörcsölünk egy flört szituációra, és a stressz és az aggódás dominálhat, ami jelentősen csökkenteni fogja az önbizalmat és a vonzósági szintünket. Adunk pár tippet, mire érdemes figyelni flörtöléskor.

Flörtölési tippek a nyári randikhoz

1. Ne hallgass a nyomulós tippekre

Sok helyen olvasni olyan ötleteket, hogy „játssz a hajaddal”, vagy „érintsd meg a randipartnered véletlenszerűen”, amik mind az intimebb közeledés felé terelhetik az ismerkedést. Ha ez a célod, persze ez is rendben van, de ha szeretnéd, hogy a randipartnerednek ne csak az járjon a fejében, hogy mi van a ruhád alatt, akkor jobb ezeket a trükköket későbbre tartogatni.

2. Legyél kicsit titokzatos

Persze nem kell minden kérdésre rejtelmesen felelni, mert adnod kell magadból annyi ízelítőt, hogy a partnered érdekesnek tartsa a beszélgetést. Ugyanakkor az idegeskedés miatt sokan átlendülnek ilyenkor a ló túloldalára és erőltetetten próbálják meg magukra terelni a figyelmet.

3. Vedd takarékra a határozott céljaid

Jobb esetben persze egy flört és pár randi az első lépcső egy hosszabb kapcsolat felé, amiből később házasság és holtomiglan-holtodiglan lehet. Ha viszont már az első pillanatokban ezzel a határozott céllal kezdesz bele az ismerkedésbe, az hamar elijeszti a jelölted. Szimplán élvezd a pillanatot, hogy megtetszett valaki, és te is megtetszettél valakinek. Vedd lazán!

4. Törekedj a nyitottságra testbeszéddel

A már említett görcsölés és idegeskedést nem csak a beszéded tükrözheti, de a tested önkéntelen mozdulatai, a gesztusaid is. Már sokszor elhangzott, hogy nem szabad karba tenni a kezed, piszkálni az ujjaid vagy zsebre tenni a kezed. Ezen felül törekedj a nyugodt testtartásra, hagyd lazán a karod, és lehetőleg lábaid se tedd keresztbe.

5. Éreztesd vele, hogy tetszik

Nem kell a másik egóját növelned feltétlenül, de egy jó flört mindkét felet feltölti energiával, és növeli az önbizalmat. Kerülendő az elérhetetlen játszani, ez ma már inkább taszító, mint figyelemfelkeltő. A legjobb, ha egy kis flörtből egyik fél se gondol túl sokat, mert nem mindig vezet át egy kapcsolatba. Élvezd a flörtölést, és fogd fel egy szimpla lehetőségként az ismerkedéshez vezető úton.