Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Férfiak mondták: Az igazi vonzódás 5 jele | VagyokNeked Blog

Férfiak mondták: Az igazi vonzódás 5 jele

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-05-08 10:18:21, Rovat: Társkeresés Címkék: ismerkedés, párkapcsolat, szerelem, társkeresés, vonzalom

Volt már egy-két randi, izzott a levegő köztetek, de valamiért nem sikerül egyről a kettőre jutni? Persze két ember összecsiszolódása sosem egyszerű folyamat, de néha jó lenne tudni milyen jelek alapján lehet reménykedni a biztos folytatásban. Az alábbi állítások nem csak a férfiak vonzódásáról adnak képet, de a nőkre ugyanúgy igaz lehet.

Férfiak mondták: Az igazi vonzódás 5 jele

1. Örömmel tervez veled közös programot

Még mielőtt véget érne a találkozótok sikerül lebeszélni a következő randit? Ez elég egyételmű jele annak, hogy a kiszemelted komolyan szeretne veled találkozni. Ha nem a véletlenre bízza, és a hétköznapi terveibe is be tudja illeszteni a találkozót veled, akkor biztosra veheted, hogy vannak veled tervei.

2. Mindig válaszol az üzeneteidre

Nyilván nem kell elvárni, hogy 1 percen belül válaszoljon egy kószán küldött kis emojira, de azért ha pár órán belül ír neked, az azt jelenti, hogy a napirendjébe beiktatott szünetekben kíváncsi rá mi lehet veled, és szeretné fenntartani az érdeklődésed azzal, hogy reagál az üzenetedre.

3. Szívesen bemutat a barátainak

Persze egy ilyen találkozás egyben jó alkalom arra, hogy teszteljen a barátai előtt, és úgymond ők is az áldását adják a kapcsolatotokra. Sokaknak ez fontosabb, mint a családjuk véleménye, hiszen a barátok olyan oldalát is ismerhetik az embernek, amit a családja nem. Ugyanez érvényes akkor is, ha szívesen találkozik a te barátaiddal. Ez egyben azt is jelenti, hogy mindenki előtt bátran felvállalja veled a kapcsolatát.

4. Odafigyel rád

Ha csak egy futó kaland lennél neki, akkor nem igazán érdekelné, hogy mi foglalkoztat téged, milyen hobbijaid vannak, mi érdekel igazán. Ha nem csak unottan bólogat, miközben te lelkesen mesélsz magadról, az egy elég jó kiindulópont a mélyebb kapcsolat felé.

5. Látod a szemében is

Mindig mosolyog, és felcsillan a szeme, ha meglát? Persze nem csak a szerelem jele lehet ez, hiszen a szeretteiddel (barátok, család) való találkozás is kiválthatja ezt az érzést. Éppen ezért jó erre alapozni a jövőt, hiszen a szeretet és a szerelem összefonódása miatt lesz igazán mély egy párkapcsolat.