Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Csak laza kapcsolatot akar? – 5 tipp, hogy felismerd, és ne dőlj be a megbízhatatlan típusoknak | VagyokNeked Blog

Csak laza kapcsolatot akar? – 5 tipp, hogy felismerd, és ne dőlj be a megbízhatatlan típusoknak

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2017-10-10 16:04:00, Rovat: Társkeresés Címkék: ismerkedés, laza kapcsolat, párkapcsolat, randizás

Korábbi posztunkban már szó volt arról, mikre kell odafigyelni, hogy eldöntsük bejöttünk-e a kiszemelt társnak, és vajon lesz-e folytatása a kapcsolatnak, vagy sem. Sokszor azonban az sem egyértelmű, hogy minőségben is ugyanúgy vélekedünk-e egymásról, és habár működik a kémia és úgy tűnik minden klappol, előfordulhat, hogy a másik fél magát helyezi előre és a részéről ez inkább csak egy laza, könnyed kapcsolat, és nem igazán a tartós kötelék felé haladnak a dolgok. Most ehhez adunk pár tippet, ami segíthet felismerni a lezser attitűdöt.

Csak laza kapcsolatot akar? – 5 tipp, hogy felismerd, és ne dőlj be a megbízhatatlan típusoknak

  1. A héliumos lufi esete

Azt hiszem mindenki látott már mesehős formájú és szemvakító színvilágot megragadó héliumos luficsokrot. Elsőre mindenki szeme megakad rajta kortól, nemtől függetlenül, mert csillog, színes, lebeg a levegőben. Nos, ember is létezik ilyen tulajdonságokkal, és rosszabb esetben pont olyan üresek belül, mint a lufi. Ne dőljünk be a látszólagos összhangnak, ami abban nyilvánul meg, hogy az illető nagyon jól előadja magát, de nincs mögöttes tartalom, vagy érdeklődés irántunk. Az ilyen típusú ember szívesen beszél magáról, és tőlünk is csak azért kérdez, hogy utána ő reagálhasson, és előtérbe helyezze magát. Az ilyen mesterkélt partner hosszú távon frusztrálttá tehet minket. Inkább engedjük útjára, hagy szálljon tovább.

  1. Aki á–t mond, mondjon b–t is

Egy jól haladó üzenetváltás vagy pláne egy jól sikerült randi után úgy hinnénk, hogy beindulnak a dolgok, és megvan az a kapocs, amitől egyértelmű lesz a következő lépés, ám ez valamilyen okból kifolyólag végül mindig elmarad. Megakad a folyamat, előkerülnek a kifogások, meg az ígérgetések. Sok türelmi időt adunk az ilyen embereknek, pedig belül érezzük, hogy ez így inkább fáraszt, mint feltölt. Igaz ez mindenféle kapcsolatra: Ha szeretnéd találsz rá időt, ha nem szeretnéd igazán, akkor találsz rá kifogást. Lássunk be az ígérgetések mögé, és akitől nem érezzük a visszacsatolást annak nyugodtan adjunk útilaput a talpára.

  1. Nem félénk, és csak hódítani akar

Ez az a típus, ami egy ilyen lista összeállításból nem hiányozhat, és aki igaziból kicsit az első kettő keveréke. A külső tulajdonságai roppant vonzóvá teszik, de a csábítás érdekében hajlandó megadni nekünk a figyelmet, amire vágyunk. Érdeklődéssel figyeli a mondandónkat, ugyanakkor zavarba ejtően vizslat minket, vagy az üzeneteiből árad ez a fajta lehengerlő, csábító stílus. Könnyű felülni erre a fajta hullámvasútra, de amennyire izgalmas és szívdobogtató tud lenni, pont olyan rövid ideig tart, mint az említett vidámparki mulatság. Lehet többször is megkapjuk tőle a figyelmet, de egy idő után eljön a kifogások ideje, majd felszívódik. Lássunk át ezen a mázon, és döntsük el magunkban, hogy a leírt folyamat ismeretében is belemegyünk-e a kapcsolatba, vagy inkább várunk olyan partnerre, aki nem egó erősítés és a testiség miatt udvarol nekünk.

  1. Akinek minden mindegy

Igazán kiismerhetetlen ez a fajta attitűd, mert azt az érzést keltheti, hogy valóban érdeklődik irántunk, csak az illető mégis úgy elvan a saját kis világában, mintha ránk egy felhőn keresztül nézne, és nem a rózsaszín felhő az. Úgy tesz, mintha beleillenénk a hétköznapjaiba, odaadónak tűnik, ám a kapcsolatért tenni nem sikerül neki. Neki mindegy, hogy találkozunk-e vagy sem, ha már összejön a találkozó remekül elvagyunk, de egyébként inkább lazára húzza a szíjat, és kötődés kialakítása itt sem sikerül végül. Legyünk résen és vegyük észre, ha egy ilyen típusú ember a bolondját járatja velünk, Pató Pál úrral nem tanácsos hosszú távon tervezni.

  1. Helló Józan ész!

Igaziból nem vészesen nehéz felismerni ezeket a típusokat, egyikkel-másikkal már biztosan találkoztunk randijaink során. A lényeg, hogy ne érjük be a látszólagos törődéssel, és a szép szavakkal, melyeket nem követnek tettek. A törődésnek és a kedvességnek egyértelmű megnyilvánulásai vannak, melyekből kialakul a kapcsolat folyamata. Ne hagyjuk félrevezetni magunkat, hiszen ha nem kapjuk meg azt a figyelmet, amitől boldognak érezzük magunkat, jobb pontot tenni az ügyre. Inkább hagyjunk teret egy olyan társnak, aki viszonozza érzéseinket és aki kitartóan mellettünk marad, bármilyen mélységben is tárul fel előtte személyiségünk.