Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

Hogyan tedd vonzóvá az online társkereső adatlapod


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2020-01-22 13:43:48, Rovat: Társkeresés

Javában tart még a párra vágyók csúcsszezonja. Az év elején mindent beleadó társkeresők ilyenkor jóval nagyobb eséllyel találhatják meg párjukat, hiszen többen regisztrálnak az online társkeresőkre, van miből válogatni. Ugyanakkor könnyen kudarcélménybe fulladhat a dolog, ha az adatlapra tévedő érdeklődő csupán egy kevésbé jól kivehető fotóval, hiányos adatokkal és sablon szöveggel találja szemben magát. Ha szeretnéd, hogy valódi egyéniségnek tartsanak az irántad érdeklődők, olvasd el cikkünket.

Tovább olvasom

Hogyan vonzd be a szerelmet év elején?


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2020-01-08 15:30:59, Rovat: Társkeresés

Az egyedülállók az ünnepek utáni időszakban érzik legsürgetőbbnek a pártalálást, és hasonlóan rohamozzák meg a társkereső oldalakat a gyors pártalálás reményében, mint kampányszerű fogyókúrázók a konditermeket a gyors fogyásért. Sajnos, ahogy a súlycsökkenés, úgy általában párkeresés sem egyik hétről a másikra következik be, hanem egy hosszú és kitartó folyamat eredménye. Ha szeretnél egy valóban értékes kapcsolatot kialakítani valakivel, és bevonzani a hozzád illőt, fogadd meg alábbi tanácsainkat.

Tovább olvasom