Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

Ha ez a 4 állítás igaz rád, kész vagy egy új párkapcsolatra


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-12-27 06:00:00, Rovat: Társkeresés

Az ünnepek alatt többször is megkaptad a kérdést, hogy miért nincs párod? Néha nehéz ilyenkor higgadtan és pozitívan válaszolni, de a másik önmagaddal tisztázandó kérdés, hogy egyáltalán kész vagy-e már a következő párkapcsolatodra? Olvasd el az alábbi állításainkat, és tudd meg, min változtass, hogy te is valóban nyitott legyél egy párkapcsolatra.

Tovább olvasom

5 módszer, hogy az ünnepek alatt elkerüld a kínos kérdéseket


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-12-18 06:00:00, Rovat: Társkeresés

Nyakunkon vannak az ünnepek, ilyenkor boldog-boldogtalan az év végi hajrában próbál lavírozni a munka mellett az ajándékbeszerzés és a karácsony előtti utolsó összejöveteleken való megjelenés között. És akkor eljön a szenteste, amikor jönne a lecsendesedés és mellette a családi jövés-menés, ám az utóbbi inkább kicsit nehezíti az előbbit. Az egyedülállókra ilyenkor még rájön egy réteg stressz faktor a „Van már valakid?” típusú kérdésekkel. Most összegyűjtöttünk 5 módszert, amivel könnyen kivédheted az ilyen helyzeteket.

Tovább olvasom

Így ismerd fel, ha valaki csak játszik veled


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-12-03 12:33:13, Rovat: Társkeresés

Megtetszett valaki, és úgy érzed kezdenek kialakulni a kölcsönös érzelmek, de valamiért mégsem halad a dolog? Ha már mentegetted is magadban az illetőt a hanyag viselkedése miatt, és elméleteket gyártasz, miért jó ez a fajta távolságtartás, akkor sajnos ideje tisztába jönnöd a helyzettel: kifogtál egy mérgező, játszmázó típust. Az alábbiakban összefoglaltuk, hogy mi alapján tudod beazonosítani az ilyen társkeresőket.

Tovább olvasom