Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

Flörtölési tippek a nyári randikhoz


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-06-20 11:05:42, Rovat: Társkeresés

Ismerkedésnél szeretjük a legjobb képet adni magunkról, hiszen a kiegyensúlyozott, játékos és önbizalommal teli személyiség általában szimpátiát kelt másokban. Persze pofon egyszerű lenne, ha sikerülne így kialakítani az első benyomást, de a könnyedség nem adottság, hanem lelkiállapot. Előfordul, hogy rágörcsölünk egy flört szituációra, és a stressz és az aggódás dominálhat, ami jelentősen csökkenteni fogja az önbizalmat és a vonzósági szintünket. Adunk pár tippet, mire érdemes figyelni flörtöléskor.

Tovább olvasom

6 tipikus ismerkedési hiba


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-06-06 13:05:41, Rovat: Társkeresés

A nyár közeledtével a társkeresők is aktívabbak lesznek, hiszen minden egyedülálló vágyik rá, hogy hozzá illő párjával vesse bele magát az utazásba és a programokba. Nem szabad azonban kapkodva hozzálátni az ismerkedéshez, mert könnyen belefuthatsz alapszintű hibákba, amik végül pont az ellenkező hatást érik el. Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy milyen hibákat érdemes elkerülni, ha szeretnéd, hogy ne csak pár randi erejéig legyenek kíváncsiak rád.

Tovább olvasom