Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

10 kerülendő személyiségjegy


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-04-23 15:28:28, Rovat: Társkeresés

Személyiségünk folyamatosan alakul, fejlődik az évek során szerzett negatív és pozitív tapasztalatoknak köszönhetően, már egészen a gyermekkortól kezdődően. Sokan tisztában vannak vele, hogy milyen tulajdonságaikra nem a legbüszkébbek, de mindemellett ezeket egyensúlyozni tudják az alapvetően pozitív jellemvonásaikkal. A baj akkor van, amikor a negatív személyiségjegyek felülírják azt a csekély jó tulajdonságot is, ami alapján vonzónak tűnhet valaki. Az alábbiakban összegyűjtöttük, mi az a 10 személyiségjegy, amit jobb elkerülni, nem csak a párkapcsolatokban.

Tovább olvasom

7 tévképzet, ami gátolja a boldogságod


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-04-11 16:08:50, Rovat: Társkeresés

Lehet pont te magad nehezíted meg, hogy boldog párkapcsolatban lehess? Sokszor már eleve lemondásra késztethet a közösségi oldalakon megosztott, boldogan mosolygó párok szelfi áradata is. Persze ezeknek a nagyja hamis csillogás, ugyanakkor talán hajlamos vagy azt hinni, hogy neked nem jár az igazi boldogság, vagy úgysincs esélyed a párkapcsolatra. Ez a fajta negativizmus sokkal jobban visszaveti az esélyeid, és az önmarcangolással jelentősen csökkented a boldogságod esélyét. Olvasd el, mi a leendő párkapcsolatodról alkotott 7 legveszélyesebb tévhit.

Tovább olvasom