Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

Mi jellemzi az érzelmileg elérhetetlen embert?


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-03-26 12:59:20, Rovat: Társkeresés

Kezdetben úgy tűnik szépen alakul a kapcsolat. A rózsaszín köddel kevert izgalomtól csak később tűnik fel, hogy valami nem stimmel. Ez a fajta ember mindig csak annyit tesz bele a kapcsolatba, hogy a párja ne forduljon el tőle teljesen. A viselkedése természetesen nem egészséges, de nem lehet teljes mértékben hibáztatni érte, hiszen valószínűleg korábbi traumák miatt marad valaki érzelmileg elérhetetlen egy kapcsolatban. Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy mik a figyelmeztető jelei, ha érzelmileg elérhetetlen emberrel randizol.

Tovább olvasom

Ez a 4 személyiségjegy vonz egy nárcisztikus partnert


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-03-13 15:41:57, Rovat: Társkeresés

Egy nárcisztikus ember elsőre vonzónak tűnhet a magabiztos és lehengerlő személyiségével. Ugyanakkor hamar jelentkezni fognak az intő jelek, apróbb zökkenők, melyek eleinte könnyen kimagyarázhatóak. Később azonban már téged fog okolni a hangulatingadozásai és indulatos viselkedése miatt. Ne hagyd, hogy visszaéljenek a kedvességeddel. Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezőket veszélyeztet legjobban egy nárcisztikus partner.

Tovább olvasom