Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

Így keresd a lelkitársad


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-01-22 13:38:46, Rovat: Társkeresés

A hollywoodi filmek, a romantikus regények és a rengeteg női magazin mind a tökéletes lelkitárs ígéretét sulykolják. Mindezt eddig lehet rossz megközelítésből próbálták az egyedülállók bevonzani az életükbe. A hamis tökéletes lelkitárs keresése helyett adunk pár tippet, hogy mire érdemes figyelni, ha az érzéseinknek és értékeinknek megfelelő lelkitársat szeretnénk.

Tovább olvasom

5 jel, hogy megbízhatsz valakiben


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-01-09 14:51:53, Rovat: Társkeresés

Az év eleji fogadalmak között sokaknál szerepelhet a párkapcsolati ügyek rendbetétele. Az ünnepek utána pláne felerősödik a magányosság érzése, és az egyedülállók csukafejest ugranak a párkeresés és a randik tengerébe. A bizalom az egyik legfontosabb pont egy párkapcsolat kialakításakor. Ez sokaknál túl hamar történik meg, míg másoknak, a korábbi sérüléseik miatt csak nagyon későn jön el az a pont, hogy bizalmat szavaznak egy párkapcsolatnak. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy milyen jelei vannak, ha valóban megbízhatsz valakiben.

Tovább olvasom