Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

A szingliség 6 pozitív hatása az életedre


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-11-27 13:26:45, Rovat: Társkeresés

Egyedülállónak lenni egyszerre lehet kielégítő és kétségbeejtő is. Ez utóbbi persze felerősödik, ha a család és a média is azt sulykolja, hogy boldog párkapcsolatban lehet csak teljes az élet. Ugyanakkor számos kutatás bizonyította már, hogy az egyedüllétnek is megvannak a személyiségünkre gyakorolt pozitív hatásai. Az alábbiakban te is megbizonyosodhatsz róla, hogy a szinglilétnek is vannak pozitív hatásai.

Tovább olvasom

Hogyan ismerd fel a morzsáztatást


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-11-13 10:08:55, Rovat: Társkeresés

A morzsáztatás - angolul breadcrumbing - nem teljesen új keletű jelenség napjaink randi szokásai között. Egy ilyen kapcsolat jellemzője, hogy volt már egy-két randitok, és néha kapsz üzenetet a morzsáztató partnertől, de valamiért nem akar komolyabbra fordulni a dolog. Természetesen mindig van egy jó kifogás, utána pedig hol eltűnik, hol előkerül az illető. Mindig csak annyi törődést kapsz az ilyen partnertől, amennyi a figyelem fenntartásához elég. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy hogyan ismerheted fel, ha valakinek csak egy hiánypótlási lehetőség vagy.

Tovább olvasom