Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

5 tipp, hogyan szabadulj meg a múlt árnyaitól


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-10-30 12:38:19, Rovat: Társkeresés

Több rosszul sikerült kapcsolat után előfordulhat, hogy azt érezzük biztos bennünk van a hiba. Talán a vágyaink túlzóak, vagy a személyiségünk miatt nem találunk megfelelő partnert. Ugyanakkor egy bonyolult személyiségnek is megvan a hozzáillő párja, csupán a múltbeli rossz választások miatt a sérült önértékelése meggátolja a továbblépésben. Adunk 5 tippet, hogyan lehet végérvényesen megszabadulni a múltbeli ártalmas kapcsolatok rossz utóhatásaitól.

Tovább olvasom

4 személyiségtípus, ami elsőre vonzónak tűnik, de jobb elkerülni


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-10-16 17:05:59, Rovat: Társkeresés

Sokan vonzónak tartják, ha a kiszemelt partner egy kicsit bonyolultnak, vagy megközelíthetetlennek tűnik. A titokzatosság felkelti a kíváncsiságot, és emiatt hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az illető csak egy korábbi trauma miatt palástolni próbálja, a mélyen belül azért érző oldalát. Persze ilyen esetek is előfordulnak, de legtöbbször csak simán egy narcisztikus személyiségről van szó. Bemutatunk 4 ilyen személyiségtípust, amit jobb elkerülni.

Tovább olvasom

5 jel, hogy görcsösen akarsz tetszeni valakinek


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-10-02 16:41:08, Rovat: Társkeresés

Amikor a szerelem átveszi az irányítást a realitás érzék felett, a kapcsolatra vágyók hajlamosak lesznek attól az érzéstől függeni, amit az új partner vált ki belőlük. A túlzásba esés egyik leglátványosabb mutatója, mikor valaki azt hiszi pár találkozó után, hogy megtalálta az igazit, és szinte görcsösen kezd ragaszkodni az új partnerhez. Az ilyen túlkapásokkal azonban inkább negatív irányba fog haladni a kapcsolat. Ha szeretnéd, hogy a kiszemelted ne veszítse el az érdeklődést irántad, erre az 5 dologra figyelj!

Tovább olvasom