Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

10 kérdés, ami beindítja a társalgást egy randin


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-09-18 11:07:50, Rovat: Társkeresés

Sokszor még annak ellenére is előfordulhat kínos csönd az első találkozó alakalmával, ha a randizók már online is beszereztek pár infót egymásról. A kínos csöndnek sok oka lehet, így például félénkség, vagy bizonytalanság a megosztandó információkkal kapcsolatban. Rosszabb esetben a randipartnerünk mégsem jön be annyira, ezért kínosan feszengünk, és nem szeretnénk annyira belemélyedni a dologba. Bármelyik esetről is van szó, ha már összejött a találkozó, sokkal kellemesebb élményként fog megmaradni, ha képesek vagyunk a megfelelő kérdések mentén haladva fesztelenné tenni a randit. Az alábbiakban bemutatunk tíz kérdést, ami segíteni fog áthidalni a témátlanság szorongó helyzetét.

Tovább olvasom

Jó helyen keresed a szerelmet?


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-09-04 13:20:46, Rovat: Társkeresés

Számít vajon, hogy hol találkozol a potenciális partnerrel? Maga az ismerkedés környezete is előjelezheti, hogy a kiszemelt partner milyen kapcsolatra vágyik? Egy kutatás szerint az alapján is kiderülhet, hogy valaki rövidtávú vagy hosszútávú kapcsolatra vágyik, hogy hol ismerkedik a legszívesebben.

Tovább olvasom