Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

Mennyire fontos a fizikai vonzalom?


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-04-24 14:57:23, Rovat: Társkeresés

Bizonyára sokan átéltek már fájó visszautasítást, mikor olyan személyhez vonzódtak, aki nem viszonozta azt. Ilyenkor a legfájóbb felismerés lehet, ha a kiszemelt sajnos teljesen más vonzósági faktorba esik hozzánk képest. Előfordul, hogy többszöri próbálkozás után sem veszi észre a kapcsolatra vágyó társkereső, hogy folyton olyan személyekkel szeretne romantikus kötődést kialakítani, akikkel – ahogy az angol mondja „out of your league” – kinézet alapján kevés esély van az összhangra.

Tovább olvasom

5 ok, amiért a párkeresés jobb emberré tesz


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-04-11 15:14:24, Rovat: Társkeresés

Az ismerkedés és a randizás sokaknak jelenti az ismeretlentől való félelmet. Ez a félelem egyúttal aggódást és bizonytalanságérzetet eredményez, amitől a félénkebbek visszavonulnak a csigaházukba. Ehelyett érdemes kicsit kilépnünk a komfortzónánkból és meggyőzni magunkat arról, hogy igenis érdemes belevágni a párkeresésbe. A Psychology Today összegyűjtötte, hogyan fejleszti az egyedülállók személyiségét, és növeli az önbizalmat a párkeresés!

Tovább olvasom