Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

Értelem vagy érzelem a jó döntés párválasztáskor?


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-03-28 14:40:34, Rovat: Társkeresés

A romantikusabb lelkületűek persze gondolkodás nélkül vághatják rá, hogy az érzelem dönt, hiszen egy kapcsolat alapja csakis a kölcsönös érzelem lehet. Minden kapcsolatban más mélysége van a két embert összekötő érzelemnek, de a mai napig előfordulhat, hogy egy kapcsolat kialakításakor a racionális megfontolások lesznek a döntőek. Most összefoglaljuk, hogy milyen aspektusai lehetnek egy ilyen kapcsolatnak.

Tovább olvasom

6 tipp, hogy ne add fel az online társkeresést


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-03-12 12:36:15, Rovat: Társkeresés

A hagyományos és az online társkeresés során nem egyszer előfordulnak kellemetlen pillanatok, és semmibe vezető ismerkedések, találkozások. Mégis hajlamosabbak a társkeresők azt mondani maguknak, hogy inkább az online társkeresést hagyják abba egy-egy rossz tapasztalat után, és persze van, aki teljes visszavonulót fúj az ismerkedés minden formájától egy komolyabb csalódás után. Adunk pár bátorító tippet a kiábrándult társkeresőknek az online ismerkedéshez.

Tovább olvasom