Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

Létezik szerelem első látásra? - 5 tény az igazságról


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-02-20 14:55:07, Rovat: Társkeresés

Meglátni és megszeretni? Van aki már átélte, és van, aki szerint mítosz. De miért is alapoznánk egy kapcsolatot a pillanatnyi tüzes összenézésre, amit a cukormázas romantikus filmekben is annyiszor látni. Így kellett lennie, vagy csak egy felszikrázó érzelmi hullám kerítette hatalmába a romantikára hajlamos lelket? Jó lenne, ha ilyen egyszerű lenne az ismerkedés, kihagyva a csalódás, visszautasítás és bizonytalanság érzését. Sokan számoltak már be róla, hogy velük már megtörtént, de létezik tudományos magyarázat a jelenségre? Egy kutatás most megadja a választ!

Tovább olvasom

5 jel, hogy a barátzónában maradtál


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-02-07 12:42:31, Rovat: Társkeresés

A legjobb kapcsolatok alapja nem csak a kölcsönös vonzalom és a közös értékek, de egyfajta barátság is, ahol a két fél megosztja egymással a problémáit, és támogatják egymást. Sok barátságból kifejlődhet szerelmi kapcsolat, viszont előfordul, hogy csak az egyik fél szeretne többet, míg a másik ezt fenntartásokkal kezeli. Most tisztába tesszük mi az az 5 jel, ami alapján biztos lehetsz benne, hogy a barátzónába kerültél.

Tovább olvasom