Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

4 jel, hogy a lelki társaddal találkoztál


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-01-26 13:20:43, Rovat: Társkeresés

Mikor megismerkedünk valakivel személyesen, a kémiai összeillés nagyban befolyásolja a kapcsolat további alakulását, és ilyenkor előfordul, hogy tévútra visz a testi vonzalom. A belső értékeket háttérbe szoríthatják a fellángoló érzelmek, vagy éppen a testi vonzalom hiánya miatt kevesebb érdeklődést mutatunk a másik lelki tulajdonságai iránt. Adunk pár tippet, hogy a rózsaszín ködön innen és túl mire kell odafigyelni, ha szeretnénk tartós kapcsolatot kialakítani.

Tovább olvasom

Idén másképp lesz! – 5 tanács, hogy idén megtaláld a párod


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-01-09 14:41:23, Rovat: Társkeresés

Az új évi fogadalmak sok esetben közel sem válnak úgy valóra, mint ahogyan sokan az év elején eltervezik. Elfogy a lendület, vagy talán a korábbiakhoz hasonló hibák miatt, csak kudarc marad a remény helyén. Jó, ha a társkeresők az év eleji fogadalmaik betartásakor figyelnek rá, hogy mindig lehet másképp, mint korábban. Összegyűjtöttünk pár tippet, hogy a megfelelő társ megtalálása idén eredményes legyen.

Tovább olvasom