Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

7 tipp a párkereséshez ünnepek idején


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2017-12-27 08:00:00, Rovat: Társkeresés

Gyakran érezhetjük, hogy az ünnepi időszak alatti készülődés miatt, mintha felgyorsulna az idő. A tökéletes ajándékot már beszereztük, de jó egy kicsit hangolódni a karácsonyi és szilveszteri forgatagra, valamint szeretteink körében tölteni az év utolsó napjait. A párkeresők ilyenkor még felfokozottabban élik meg a mindennapokat, mert jó lenne nem csak a családdal, de a hozzánk illő társsal is együtt ünnepelni. Cikkünkben összegyűjtöttünk pár tippet, hogyan keressünk párt ilyenkor, és hogyan vészeljük át az ünnepeket társkeresőként.

Tovább olvasom

Az introvertált társkereső 4 +1 jellemzője


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2017-12-12 13:09:49, Rovat: Társkeresés

Múlt héten az extrovertált társkeresők tulajdonságait szedtük pontokba, és ezúttal az introvertáltakon a sor. Statisztikák szerint az emberiség nagyjából 25%-a sorolható az introvertált kategóriába. Akik ebbe a típusba tartoznak, gyakran kerülnek a félreértések kereszttüzébe, mert zárkózottságukat könnyen értelmezik félre a náluk nyitottabb és extrovertáltabb emberek. Társkeresés szempontjából nekik pont emiatt sokkal nehezebb dolguk van, mint extrovertált társaiknak.

Tovább olvasom

Az extrovertált társkereső 4 jellemzője


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2017-12-05 14:12:19, Rovat: Társkeresés

A személyiségtesztek és az önismereti tréningek segítségével könnyedén megtudhatjuk, hogy miért viselkedünk bizonyos helyzetekben az adott módon. Az egyik leghíresebb ilyen teszt a Myers–Briggs-típuselmélet, mely szerint mindenki besorolható 16 kategóriába. A kategóriákon belül van két főcsoport, ami alapvetően határozza meg személyiségtípusunk: az extrovertáltak és az introvertáltak. Bizonyára többen is megnézték már korábban melyik típushoz tartoznak, aki még nem annak is érdemes, mert sok izgalmas tényre derülhet fény önmagunkkal kapcsolatban. A társkeresésben is sokat segíthet, ha tudjuk, és a helyén kezeljük a különböző személyiségtípusokat. Mai cikkünkben az extrovertált társkeresőkkel foglalkozunk, a következőben pedig az introvertáltakról lesz szó.

Tovább olvasom