Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

Segítség, közel akarnak kerülni hozzám! – 5 tipp, hogy legyőzd a félelmeid!


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2017-11-21 13:28:50, Rovat: Társkeresés

A szerencsésebbeknek talán soha nem okozott maradandó frusztrációt egy szakítás, és a kezdeti fájdalom leküzdése után újra teljes emberként álltak egy kapcsolat elé. Sokan azonban életük során többször is belefutnak olyan kapcsolatokba, és szakításokba, ami után hosszú távon nem tudják feldolgozni a velük történteket. Ez a frusztráció sokkal erősebb, ha egyik pillanatról a másikra velünk szakítanak, hiszen sokszor a végsőkig reménykedünk, hogy érzéseink viszonzásra találnak. Ilyenkor kialakul egy ösztönös védekezés, és tudat alatt utasítunk el egy lehetséges kapcsolatot. Cikkünkben összeszedtünk pár tippet a sikeres újrakezdéshez.

Tovább olvasom

6 tipp a sikeres randizáshoz


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2017-11-07 11:47:38, Rovat: Társkeresés

Az online ismerkedés esetén, reményeink szerint inkább előbb, mint utóbb, eljön a személyes találkozás ideje. Ilyenkor már van egy előzetes képünk a leendő randi partnerről, és már automatikusan az általunk elképzelt elvárásoknak próbálunk megfelelni, ami néha rossz útra vezet minket. Ha a való életben ismerkedtünk meg a kiválasztottal, és beszéltünk egy pár szót, még így is kialakulhat hamis prekoncepció bennünk. Nem érdemes se túlgondolni, se túlizgulni az első találkozót, hiszen az ismerkedés szakaszában járunk. Cikkünkben összeszedtünk pár tippet, hogy az első randi ne a görcsölés, hanem a könnyed ismerkedés jegyében teljen.

Tovább olvasom