Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

5 befolyásoló tényező párválasztás során


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2017-10-24 14:57:02, Rovat: Társkeresés

Hosszú folyamat, mire kialakul bennünk egy kép a leendő párunkról. Az elképzelések keverednek a testünk kémiai reakcióival, és sokszor magunk sem értjük mi alapján tetszik meg nekünk egy ember. Lehet, hogy az évek múlásával egyre kevésbé fog tetszeni, aki pár évvel ezelőtt bejött nekünk. Változik a testünk, változik a tömegek által szexinek tartott férfi és női ideál. Számít a tudás, a karizma, a kisugárzás, a fellépés, a kor, a kinézet, a viselkedés, és még lehetne sorolni. Kinek több, kinek kevesebb kell egyikből - másikból, de most összegyűjtöttük az 5 legfontosabb dolgot, ami alapján meghozzuk a döntést: tetszik nekem.

Tovább olvasom

Csak laza kapcsolatot akar? – 5 tipp, hogy felismerd, és ne dőlj be a megbízhatatlan típusoknak


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2017-10-10 16:04:00, Rovat: Társkeresés

Korábbi posztunkban már szó volt arról, mikre kell odafigyelni, hogy eldöntsük bejöttünk-e a kiszemelt társnak, és vajon lesz-e folytatása a kapcsolatnak, vagy sem. Sokszor azonban az sem egyértelmű, hogy minőségben is ugyanúgy vélekedünk-e egymásról, és habár működik a kémia és úgy tűnik minden klappol, előfordulhat, hogy a másik fél magát helyezi előre és a részéről ez inkább csak egy laza, könnyed kapcsolat, és nem igazán a tartós kötelék felé haladnak a dolgok. Most ehhez adunk pár tippet, ami segíthet felismerni a lezser attitűdöt.

Tovább olvasom