Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

 Kellek neki? – 4 tanács, hogy ne nézegesd hiába a telefonod kijelzőjét


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2017-09-26 12:51:25, Rovat: Társkeresés

Az ismerkedés elején többnyire nem terítjük ki egyből az összes lapunk. Akarva akaratlanul is taktikázunk, hogy vajon mennyit mutathatok meg magamból, vajon tetszeni fognak-e a másiknak azok a tulajdonságaink, amik egyedivé tesznek minket? A taktikázás ebből a szempontból szinte fölösleges, inkább nyerünk vele, mint vesztünk, ha többet megmutatunk az igazi énünkből. Sokkal ingoványosabb terepnek számít eligazodni a visszajelzéseken, hiszen a randipartnerünk se nyilvánítja ki mindig egyértelműen a szándékait. Ekkor szokott jönni a taktikázás már-már szappanoperát idéző szintje, és a mentségek keresése a másik számára, hogy vajon miért nem keresett, vagy válaszolt az üzeneteinkre. Cikkünkben adunk pár tippet, hogy elkerüljük a fölösleges aggódást és tisztább képet kapjunk potenciális partnerünk szándékairól.

Tovább olvasom

Üzeneted érkezett!


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2017-09-12 16:20:42, Rovat: Társkeresés

Online társkereséskor főleg a profil kép és a kitöltött adatlap alapján alakítjuk ki az első benyomásokat. Szerencsés esetben nem kell csak a puszta adatokra, és a fantáziánkra hagyatkozni, mert az ismerkedés következő fázisában elérkezünk az üzenetváltáshoz. Ez az első interakció a kiszemelt partnerrel, melyből kiderül mennyire találékonyan tud kezdeményezni és kommunikálni a másik. Az elengedhetetlen udvariassági és helyesírási képességek kerülnek mérlegre a profilkép és az adatokból összerakott fantáziaképpel. A következőkben az első találkozást megelőző üzenetváltásokról lesz szó, azaz hogyan haladjunk az online társkereséstől a randevúig.

Tovább olvasom