Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

Az 5 legfontosabb közös nevező egy párkapcsolatban


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2017-08-29 12:18:28, Rovat: Társkeresés

Párválasztás során rengeteg szempont befolyásolja a döntéseinket. A korábbi emlékek épp úgy fontos tényezők, mint a szüleinknél vagy családi körünkben látott minták, és a bennünk élő elképzelt idea a nagy Ő-ről. Fontos, hogy mindenki tudja mit vár el a másiktól, és milyen apróságon múlik a kapcsolat tovább fejlődése. Vannak viszont alapvető dolgok, amiket nem árt szem előtt tartani, egészen a kapcsolat kezdeti szakaszától elkezdve.

Tovább olvasom

Kritikus visszautasítás – 4 tanács a szenvedés megelőzésére


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2017-08-15 14:28:32, Rovat: Társkeresés

Az első randik sikeressége sok mindenen múlik, mint például működik-e vonzalom, a beszélgetés és az ismerkedés gördülékeny-e, mennyit vesz vissza igazi személyiségünkből a feszélyezettség és az izgulás. Ezek alapján hozunk döntést arról, hogyan alakul majd a kapcsolat a továbbiakban. A múltkori cikkünkben már volt szó a helyes benyomások kialakításáról, most azt szedjük pontokba mi a teendő, ha a másik visszautasít minket, vagy mi nem szeretnénk tovább folytatni a randizást az illetővel.

Tovább olvasom