Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

Az online társkeresés csapdái


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2017-06-27 14:02:13, Rovat: Társkeresés

Rohanó hétköznapjainkban mi sem természetesebb, hogy az online randi oldalak nyújtotta korlátlan lehetőségek kihasználásával keressük a szerelmet. Kávészünet közben is végigpörgethetjük egy tucat jelölt adatlapját, és kedvünkre kutathatunk a saját értékrendünknek megfelelő ember után. Egyből megkapunk minden fontos infót, képpel, iskolázottsággal és egyéb adatokkal együtt anélkül, hogy akár meg kellene szólítanunk a nekünk tetsző embert. Sajnos azonban amennyire könnyűnek tűnik az ismerkedés, épp annyira könnyen futhatunk bele félrevezető profillal rendelkező jelöltekbe. A következőkben összeszedjük mire érdemes figyelni online ismerkedéskor.

Tovább olvasom

Egész emberként keressünk párt


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2017-06-13 14:22:40, Rovat: Társkeresés

Régebben felkapott volt a szétválasztott emberi lelkekről szóló történet, mely szerint a férfi és nő egy egységet alkotva éltek boldogságban, míg szét nem szakították őket az istenek, és azóta keresi mindenki az másik felét. A görög monda szépsége vitathatatlan, cikkünk azonban részben ennek megcáfolására fog törekedni, jobban mondva a fél kifejezés egészre cserélésére hívná fel a figyelmet.

Tovább olvasom