Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

VagyokNeked Blog | Mindent a hozzád illő társról

Így találd meg minél előbb a hozzád illő partnert


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2020-03-12 09:41:07, Rovat: Társkeresés

Persze nem jó kapkodva randizni és sürgetni a kapcsolat kialakulását, de néhány egyszerű trükköt betartva lerövidíthető a megismerkedéshez vezető út. Ezeket az alapvető tanácsokat megfogadva könnyebb lesz hosszú távon kapcsolatot kialakítani a megfelelő partnerrel.

Tovább olvasom

5 tipp, hogy ne aggódj tovább a szingliséged miatt


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2020-02-20 15:22:05, Rovat: Társkeresés

Persze nem egyszerű csak úgy félreállítani a magányosság miatt érzett szorongást egy szinglinek sem, ugyanakkor vannak pozitív erejű gondolatok, amik ilyenkor segíthetnek. Ha az utóbbi időben aggódtál a szerelmi életed hiányosságai miatt, most mutatunk 5 ötletet, ami könnyebbé teheti ezt a néha kétségbeejtő időszakot.

Tovább olvasom

Ez a 10 párkapcsolat ér hamar véget


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2020-02-04 14:31:28, Rovat: Társkeresés

Akár párt keres valaki, akár már kialakulóban van a kapcsolata, a januári-februári időszak az új évhez fűzött reményekről, változásokról és a fogadalmakról szól. Ám hiába a „mostantól minden más lesz” típusú meggyőződések, ha az érzelmek felülkerekednek az ösztönökön, és sokan hajlamosak olyan kapcsolatban maradni, amiből eleve nincs esély hosszú távú boldogságra. Az alábbiakban összegyűjtöttünk 10 olyan párkapcsolatot, amihez nem érdemes nagy reményeket fűzni.

Tovább olvasom

Hogyan tedd vonzóvá az online társkereső adatlapod


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2020-01-22 13:43:48, Rovat: Társkeresés

Javában tart még a párra vágyók csúcsszezonja. Az év elején mindent beleadó társkeresők ilyenkor jóval nagyobb eséllyel találhatják meg párjukat, hiszen többen regisztrálnak az online társkeresőkre, van miből válogatni. Ugyanakkor könnyen kudarcélménybe fulladhat a dolog, ha az adatlapra tévedő érdeklődő csupán egy kevésbé jól kivehető fotóval, hiányos adatokkal és sablon szöveggel találja szemben magát. Ha szeretnéd, hogy valódi egyéniségnek tartsanak az irántad érdeklődők, olvasd el cikkünket.

Tovább olvasom

Hogyan vonzd be a szerelmet év elején?


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2020-01-08 15:30:59, Rovat: Társkeresés

Az egyedülállók az ünnepek utáni időszakban érzik legsürgetőbbnek a pártalálást, és hasonlóan rohamozzák meg a társkereső oldalakat a gyors pártalálás reményében, mint kampányszerű fogyókúrázók a konditermeket a gyors fogyásért. Sajnos, ahogy a súlycsökkenés, úgy általában párkeresés sem egyik hétről a másikra következik be, hanem egy hosszú és kitartó folyamat eredménye. Ha szeretnél egy valóban értékes kapcsolatot kialakítani valakivel, és bevonzani a hozzád illőt, fogadd meg alábbi tanácsainkat.

Tovább olvasom

Ha ez a 4 állítás igaz rád, kész vagy egy új párkapcsolatra


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-12-27 06:00:00, Rovat: Társkeresés

Az ünnepek alatt többször is megkaptad a kérdést, hogy miért nincs párod? Néha nehéz ilyenkor higgadtan és pozitívan válaszolni, de a másik önmagaddal tisztázandó kérdés, hogy egyáltalán kész vagy-e már a következő párkapcsolatodra? Olvasd el az alábbi állításainkat, és tudd meg, min változtass, hogy te is valóban nyitott legyél egy párkapcsolatra.

Tovább olvasom

5 módszer, hogy az ünnepek alatt elkerüld a kínos kérdéseket


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-12-18 06:00:00, Rovat: Társkeresés

Nyakunkon vannak az ünnepek, ilyenkor boldog-boldogtalan az év végi hajrában próbál lavírozni a munka mellett az ajándékbeszerzés és a karácsony előtti utolsó összejöveteleken való megjelenés között. És akkor eljön a szenteste, amikor jönne a lecsendesedés és mellette a családi jövés-menés, ám az utóbbi inkább kicsit nehezíti az előbbit. Az egyedülállókra ilyenkor még rájön egy réteg stressz faktor a „Van már valakid?” típusú kérdésekkel. Most összegyűjtöttünk 5 módszert, amivel könnyen kivédheted az ilyen helyzeteket.

Tovább olvasom

Így ismerd fel, ha valaki csak játszik veled


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-12-03 12:33:13, Rovat: Társkeresés

Megtetszett valaki, és úgy érzed kezdenek kialakulni a kölcsönös érzelmek, de valamiért mégsem halad a dolog? Ha már mentegetted is magadban az illetőt a hanyag viselkedése miatt, és elméleteket gyártasz, miért jó ez a fajta távolságtartás, akkor sajnos ideje tisztába jönnöd a helyzettel: kifogtál egy mérgező, játszmázó típust. Az alábbiakban összefoglaltuk, hogy mi alapján tudod beazonosítani az ilyen társkeresőket.

Tovább olvasom

Tippek, hogy még év vége előtt párra találj!


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-11-19 17:14:57, Rovat: Társkeresés

Hamarosan itt az év vége, de még van esélyed, hogy megtaláld azt a társat, akivel akár már közösen köszönthetitek a következő évet. Az alábbiakban felsorolt 5 tanáccsal szeretnénk megkönnyíteni a párkeresők dolgát, és egyúttal felhívni a figyelmet, milyen hibákat érdemes elkerülni.

Tovább olvasom

Ha ezeket tapasztalod, nincs értelme folytatni a kapcsolatot


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-10-22 15:01:12, Rovat: Társkeresés

A korábbiakban már megírtuk, hogy egy kapcsolat első pár hete után milyen jelek alapján alakulhat ki hosszú távú érzelmi kötődés. Sajnos néha hiába vannak egyértelmű jelei az ellenkezőjének, sokan a tagadásba menekülnek, és kitartanak egy sehova sem tartó kapcsolat mellett. Ha nem szeretnéd egy ilyen partner mellett vesztegetni az időd, az alábbi 10 dologra érdemes figyelned.

Tovább olvasom

5 tipp az értékes párkapcsolat kialakításához


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-10-11 16:06:05, Rovat: Társkeresés

Egy szakítás után a legjobb, ha nem egyből az igazi társ megtalálása lesz a fő cél, hanem frissen szinglivé válva megpróbálsz egy kicsit lavírozni és kötetlen módon randizni. Szárnypróbálgatások ezek, miközben újra rájössz a randizás és az ismerkedés örömére. Ám hosszabb egyedüllét után már ezek a fajta randik nem elég kielégítőek. Mutatunk pár irányvonalat, hogyan érdemes belekezdeni a minőségi és értékes partner megtalálásába.

Tovább olvasom

8 jel, hogy a megfelelő emberrel randizol


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-09-17 16:53:22, Rovat: Társkeresés

Egy randi után a sok impulzustól kavarognak az érzelmek mindkét félben, és az is megesik, hogy nem egyformán mérik fel a helyzetet a folytatást illetően. Van, aki hajlamos rózsaszínebben látni a történteket, mint hogy az bizakodásra adhatna okot, így végül a csalódás miatt nem mer újra nyitni. Most összegyűjtöttük milyen jelei vannak, ha a megfelelő emberrel randizol, akivel a folytatás is borítékolt.

Tovább olvasom

9 jel, hogy valaki kész a komoly kapcsolatra veled


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-08-27 15:48:24, Rovat: Társkeresés

Pár hét randizás után már vannak bizonyos jelek, ami alapján eldöntheted, hogy a kapcsolat megérett-e a továbblépésre. Sajnos a rózsaszín köd miatt a pozitív dolgok felerősödnek, és a negatívumok kevésbé számítanak. Most egy olyan listát állítottunk össze, ami segít optimistán látni a kapcsolatotok lehetséges jövőjét. Ha ebből a tíz dologból több is jellemzi a kiszemelted, valószínűleg kész a komoly kapcsolatra veled.

Tovább olvasom

10 ok, amiért a ghosting áldozata lehetsz


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-08-13 06:00:00, Rovat: Társkeresés

Úgy érzed jól sikerült a randi, és már alig várod a folytatást? Sajnos, ami neked elsőre jónak és biztatónak tűnik, az a másikban lehet pont ellenkezőképpen zajlik le. Valószínűleg voltak jelei a randi alatt is, hogy nem számíthatsz folytatásra, de ezek nem mindig teljesen egyértelműek. Most összegyűjtöttünk tíz olyan helyzetet, ami megmagyarázza, hogy miért tűnik el a kiszemelted a randi után.

Tovább olvasom

Ez a 7 tipp segít továbblépni a szakításon


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-07-19 12:28:57, Rovat: Társkeresés

Egy kapcsolat végén - bárki is kezdeményezte a szakítást – a gyász és a fájdalom elementáris erővel fut végig a lelken, és olyan pusztítással söpör el minden józan gondolatot, mint egy tornádó. Hiába fogjuk fel, hogy vége, hogy menni kell tovább, egyszerűen képtelenség a trauma feldolgozása nélkül továbblépni, pláne ha történetesen elszenvedői és nem kezdeményezői vagyunk a szakításnak. Az alábbiakban összegyűjtöttünk pár tippet, hogyan kezdjünk neki a drámai érzések lecsillapításának.

Tovább olvasom

Hogyan flörtölj online?


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-07-02 10:26:03, Rovat: Társkeresés

Az előző cikkben bemutatott nyári flört tippek után, most adunk pár ötletet, hogyan érdemes kifejezetten online flörtölni. Mondhatnánk, hogy az egyetlen lényeges különbség a testi kontaktus, a gesztusok, mimika, hanglejtés hiánya, de van még más számos trükk és pozitívum, amiért az online flört is izgalmas lesz.

Tovább olvasom

Flörtölési tippek a nyári randikhoz


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-06-20 11:05:42, Rovat: Társkeresés

Ismerkedésnél szeretjük a legjobb képet adni magunkról, hiszen a kiegyensúlyozott, játékos és önbizalommal teli személyiség általában szimpátiát kelt másokban. Persze pofon egyszerű lenne, ha sikerülne így kialakítani az első benyomást, de a könnyedség nem adottság, hanem lelkiállapot. Előfordul, hogy rágörcsölünk egy flört szituációra, és a stressz és az aggódás dominálhat, ami jelentősen csökkenteni fogja az önbizalmat és a vonzósági szintünket. Adunk pár tippet, mire érdemes figyelni flörtöléskor.

Tovább olvasom

6 tipikus ismerkedési hiba


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-06-06 13:05:41, Rovat: Társkeresés

A nyár közeledtével a társkeresők is aktívabbak lesznek, hiszen minden egyedülálló vágyik rá, hogy hozzá illő párjával vesse bele magát az utazásba és a programokba. Nem szabad azonban kapkodva hozzálátni az ismerkedéshez, mert könnyen belefuthatsz alapszintű hibákba, amik végül pont az ellenkező hatást érik el. Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy milyen hibákat érdemes elkerülni, ha szeretnéd, hogy ne csak pár randi erejéig legyenek kíváncsiak rád.

Tovább olvasom

Így legyél vonzóbb ismerkedéskor


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-05-21 11:52:35, Rovat: Társkeresés

Akár online, akár a való életben ismerkedünk, mindig támaszkodhatunk pár trükkre, ami a kinézetünktől függetlenül könnyen pozitív irányba terelheti a megítélésünket. Persze mindennek az alapja a bizakodó életszemlélet és a megfelelő önbizalom, mert ezek nélkül nehéz lesz megtalálni a hozzánk illő partnert.

Tovább olvasom

Férfiak mondták: Az igazi vonzódás 5 jele


Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-05-08 10:18:21, Rovat: Társkeresés

Volt már egy-két randi, izzott a levegő köztetek, de valamiért nem sikerül egyről a kettőre jutni? Persze két ember összecsiszolódása sosem egyszerű folyamat, de néha jó lenne tudni milyen jelek alapján lehet reménykedni a biztos folytatásban. Az alábbi állítások nem csak a férfiak vonzódásáról adnak képet, de a nőkre ugyanúgy igaz lehet.

Tovább olvasom