Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

9 jel, hogy valaki kész a komoly kapcsolatra veled | VagyokNeked Blog

9 jel, hogy valaki kész a komoly kapcsolatra veled

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-08-27 15:48:24, Rovat: Társkeresés Címkék: ismerkedés, komoly kapcsolat, párkapcsolat, pártalálás, randizás

Pár hét randizás után már vannak bizonyos jelek, ami alapján eldöntheted, hogy a kapcsolat megérett-e a továbblépésre. Sajnos a rózsaszín köd miatt a pozitív dolgok felerősödnek, és a negatívumok kevésbé számítanak. Most egy olyan listát állítottunk össze, ami segít optimistán látni a kapcsolatotok lehetséges jövőjét. Ha ebből a tíz dologból több is jellemzi a kiszemelted, valószínűleg kész a komoly kapcsolatra veled.

9 jel, hogy valaki kész a komoly kapcsolatra veled

1. Nyílt lapokkal játszik

Ha azt tapasztalod, hogy következetes veled, és képes őszintén megnyílni, beszél magáról és a közelmúltjáról csúsztatások és homályos utalások nélkül, akkor az egy jó kiinduló pont a harmonikus kapcsolat felé.

2. Szán rád időt

Bizonyára tudod milyen érzés, amikor hiába várod azt a bizonyos hívást, vagy amikor a következő találkozó mindig a spontaneitás homályába veszik. Ha valóban fontos vagy a társadnak, akkor szán rád időt, és nem szeretné a véletlenre bízni a követező találkozót.

3. Nem tűnik el

Sokszor hiába alakul minden szinte tökéletesen, ha végül mégis a ghosting áldozata leszel. Ha valóban fontos vagy a társadnak, akkor mindig elérhető marad. Nem fog lerázni logikátlan indokokkal, és törekedni fog rá, hogy sose veszítsen igazán szem elől.

4. Betartja az ígéreteit

A bizalom kialakulásához elsődleges, hogy a másik tényleg tartsa magát az ígéreteihez és következetesek legyenek a cselekedetei. Ha a másiknál úgy érzed, hogy számíthatsz rá, és a megbeszéltek szerint történnek köztetek a dolgok, akkor megtaláltad azt a partnert, aki valóban értékel téged.

5. Megvéd téged

Az igazi törődés és figyelmesség jele az is, ha a társad nem szeretne szomorúnak, elkeseredettnek látni téged, ezért mindent megtesz, hogy megvédjen a bajoktól. Bármi rossz történjen is veled, ő ott van és támogat.

6. Kikéri a véleményed

Épp valami fontos döntés előtt áll a partnered, és kikérte a véleményed? Ennek igazán örülhetsz, hiszen ez is azt jelenti, hogy sokra tart téged, mert kíváncsi a meglátásodra és bízik benned. Ha nem vonna be a komolyabb döntéseibe, valószínűleg nem jelentenél neki sokat.

7. Figyel a család-barát kapcsolatokra

Ha bemutatott téged a barátainak, az már egy jó kezdet. Részben persze az ilyen bemutatások a vélemények kikéréséről is szólnak. Ugyanakkor, ha már nem először szervez le találkozót velük, és a te barátaidra is kíváncsi, szívesen találkozik velük, akkor valószínűleg fontos vagy neki. Ugyanez igaz a családi kötelékekre is.

8. Megosztja veled a szenvedélyét

Néha nehéz a legbensőbb értékeinket, érdeklődésünket, vagy szenvedélyünket megmutatni még a párunknak is. Ha beavat téged abba, mi érdekli igazán, akkor szeretné megtudni, hogy te mit gondolsz erről, tehát szeretne bevonni a legbensőbb dolgaiba is.

9. Tervez veled

Ha előkerülnek a jövőbeni tervek, az sokat mozdít egy kapcsolaton. Ez sokszor vízválasztó is, hiszen ilyenkor kiderül, hogy közös-e az elgondolásotok a jövőről. Ha szerepelsz a terveiben, akkor biztosra veheted, hogy komolyan tervezi veled a jövőt.